Audica - hamarosan PlayStation VR-on is

  • Írta: szlav
  • 2019. október 9.
  • Megjelenés
Link másolása
Jövő hónapban PlayStation VR-ra is ellátogat a Harmonix zenés-lövöldözős játéka. A Rock Band-szériáért felelős stúdió igazi szakértője a ritmusjátékoknak, az Audica pedig remek sikereket aratott a konkurens platformokon is.

Ha nálatok is ott csücsül az Oculus, a HTC vagy a Valve VR-headsetje, akkor valószínűleg nem kell bemutatnunk az Audicát, a Harmonix kétpisztolyos lövöldözős játékát, ami egy jó adag zenei ritmussal pörgeti fel a céllövöldét. A PS VR tulajdonosai azonban sajnos ezidáig kimaradtak a mókából, de jobb későn, mint soha: november 5-én hozzájuk is befut a neonfényben úszó alkotás.

A bejelentés a PlayStation-blogon érkezett, ahol jelenleg a virtuális valóságé a főszerep. Itt megtudhattuk, hogy az Audica mellett számos egyéb VR-játék érkezik még a közeljövőben, köztük a Bonfire, a Paper Beast, a Pixel Ripped 1995 vagy a The Room VR: A Dark Matter. Érdemes egyébként körülnézni a PlayStation online áruházában is, hiszen a PS VR harmadik szülinapját ünnepelve komoly leárazásokkal találkozhattok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...