Luigi's Mansion 3 - TV-spot és áttekintő videó

  • Írta: szlav
  • 2019. október 10.
  • Videó
Link másolása
A hónap utolsó napján Luigi útnak indul, hogy a kísértetjárta hotelben ráleljen Marióra és a banda többi tagjára. A japánok néhány új kedvcsinálóval készülnek a premierre, ezeket pedig nekünk is érdemes lecsekkolni!

A Switch-tulajok számára szinte kötelezőnek ígérkező Luigi's Mansion 3 megjelenése már szinte a kanyarban van, a halloweeni premierre pedig néhány új látnivalóval készült a Nintendo csapata. Először is nézzük meg azt a rövidke, mindössze félperces tévéreklámot, ami megadja a kísérteties alaphangot:

Szerencsétlen Luigi csak ritkán tud kilépni zömök testvére árnyékából, de akárhányszor önálló kalandra téved, mindig csak szellemek és hasonlóan ijesztő lények várnak rá. Szerencsére, ahogy azt a lenti videón is láthatjuk, a zöld sapkás vízvezetékszerelő nem lesz fegyvertelen, hiszen ezúttal is magával hozta a zseblámpáját, na meg a jó öreg porszívóját, amivel felszippanthat, vagy a földhöz csapkodhat minden rémisztő fantomot! Akkor sem lesz baj, ha elkél majd egy segítő kéz, hiszen Gooigi társaságában, vagy a négyfős többjátékos módban nem érezzük majd magunkat egyedül.

A Luigi's Mansion 3 október 31-én érkezik Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...