Brit toplista: még mindig vezet a FIFA 20

 • Írta: fojesz
 • 2019. október 21.
 • Toplista
Habár a múlt héten több friss megjelenésünk is volt, a FIFA 20-at egy játék sem tudta megszorongatni a brit játékeladási toplistán. Sebaj, a Nintendónak azért így sincs oka panaszra!

A hét legjobban teljesítő újonca a The Witcher 3 switches változata volt, a Complete Edition nagyságrendileg olyan eladásokat ért el, mint annak idején a Skyrim Switch-átirata, a megjelenésével pedig a játék egészen a negyedik helyig küzdötte fel magát a toplistán. A Nintendo egyébként is büszke lehet: a legjobb tíz játék közül öt Switch-cím.

Közülük a legelőkelőbb helyen a Mario Kart 8 Deluxe feszít: a kartjáték óriási sikernek örvend az Egyesült Királyságban, mára több mint egymillió példány talált belőle gazdára az országban. A Switch új fitneszkiegészítője, illetve az ahhoz mellékelt játék, a Ring Fit Adventure az ötödik helyen kezdett, a Minecraft Switch-változata a hatodik lett, míg a The Legend of Zelda: Link's Awakening a nyolcadik. (A Minecraft kapcsán továbbra is érdemes megjegyezni, hogy a toplista külön számolja a játék különböző kiadásainak eredményeit, ha ezeket összevonnánk, egy ezüstérmet kapnánk.)

A toplistát immár ötödik hete a FIFA 20 vezeti, míg a bronzérem a Ghost Recon: Breakpoint nyakába került. Újonc volt a Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville is, amelynek egy hetedik helyre futotta, miközben az Overwatch Switch-változata a tizenegyedik helyig repítette a játékot. A Baldur's Gate I & II: Enhanced Edition a harmincnegyedik helyen rajtolt.

 1. FIFA 20
 2. Mario Kart 8 Deluxe
 3. Ghost Recon: Breakpoint
 4. The Witcher III: Wild Hunt - Game of the Year Edition
 5. Ring Fit Adventure
 6. Minecraft (Switch Edition)
 7. Plants vs. Zombies: Garden Warfare
 8. The Legend of Zelda: Link's Awakening
 9. Grand Theft Auto V
 10. Borderlands 3
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...