Brit toplista: maradt az élen a FIFA 20

 • Írta: Shifty
 • 2019. december 10.
 • Toplista
A Black Fridaynek köszönhetően simán visszaszerezte vezető helyét a FIFA 20, ami egy héttel később komolyabb kihívó nélkül simán meg is tartotta azt. Ami viszont érdekes, hogy új erőre kapott a Marvel's Spider-Man.

A múlt héten nem voltak igazán nagy megjelenések, így a Black Friday utáni nagy átrendeződéssel élre ugrott FIFA 20 komolyabb kihívó hiányában simán megőrizte az első helyet. Ezzel ismét maga mögé utasította a Call of Duty: Modern Warfare-t, illetve a harmadik helyezett Grand Theft Auto V-öt.

Mögöttük következik a Pokémon Sword, aminek párja, a Pokémon Shield a nyolcadik helyen zárt. A legjobb tíz között találunk még két másik Nintendo-játékot is, hiszen a Luigi's Mansion 3 két helyet javítva a hatodik helyen zárt, a Mario Kart 8 Deluxe pedig épp megcsípte az utolsó pozíciót, így tizedik lett.

Az egy ideig éllovas Star Wars Jedi: Fallen Order is remekül tartja magát, így most az ötödik helyen találjuk meg. Érdekesség, hogy valószínűleg egy komoly leárazásnak köszönhetően, de ismét bekerült a legjobb tízbe a tavaly megjelent Marvel's Spider-Man is, ami a hetedik pozícióban végzett.

 1. FIFA 20
 2. Call of Duty: Modern Warfare
 3. Grand Theft Auto V
 4. Pokemon Sword
 5. Star Wars Jedi: Fallen Order
 6. Luigi's Mansion 3
 7. Spider-Man
 8. Pokemon Shield
 9. Need for Speed: Heat
 10. Mario Kart 8 Deluxe

Ezek is érdekelhetnek

4.
Ultimate
Rtx kuponnal lehúztamaz új Cod-ot, és azt kell mondjam határozottan pozitív csalódás lett ami a multit illeti. A,single miatt érdekelt a multiját évek óta temetem de azt kell mondjam a COD 4 óta a legjobb multival rendelkező rész. Visszavettek az idióta sebességből, a hülyegyerekeknek való megoldásokból és egy egész épkézláb multi lett összerittyentve. Tényleg kicsit olyan minrha a Cod4-el játszanék csak jóval modernebb graf mellett. El kell ismerjem ha látványra nem is, minden másban elveri a BF V-öt.... Nem futottam még bele szar pingbe, gyenge ping okozta hibákba, jó a hitreg, jó a recoil és a fegyverek hatása, ésszámtalan olyan dolog lassult kikerült vagy módosult amivel a hülyegyerekek idiótaként rohangálva tudtak érvényesülni.... Simán bedarálod őket mert hallod a,sok rohangáló barmot és nem irreálisan gyorsak... Bele is pattintottam önfeledten vagy 5-6 órát. Bf v uninstall, úgyis tele a pc verzió nem gyengén "érdekes" játékosokkal....
3.
Morgan88
Elképesztő hogy a GTA még mindig milyen fent van a listán
2.
Yanez
#1: Nem játszhatatlan és ott a FUT, ami drogként működik.
1.
ssemtexx
Hihetetlen hogy ennyi bug, probléma és valótlan gameplay stílus után is toplistás a FIFA, az embereknek ennyire mind1 hogy mivel játszanak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...