Másfél perc kaszabolás a Babylon’s Fall világában

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 10.
  • Videó
Link másolása
Még mindig meglehetősen kevés információ látott napvilágot a Square Enix és a Platinum Games közös alkotásáról, de most legalább érkezett egy új előzetes, melyen megnézhetjük, miként is festenek majd a játék hack & slash ütközetei.

A Babylon's Fall még a 2018-as E3 során került bemutatásra, és azóta csak elvétve lehetett róla hallani itt-ott néhány szösszenetet, most viszont érkezett egy új kedvcsináló. A friss látnivaló alapján nem csak a harc, hanem a játék világa is egészen ígéretesnek tűnik, reméljük, hozza majd azt a színvonalat, amit a NieR: Automata és a Bayonetta mögött álló Platinum Games csapatától várnak a rajongók.

A traileren kívül bővebb információt jelenleg nem igazán kaptunk, és úgy tűnik, hogy 2020 nyaráig másra nem is érdemes számítanunk. A Babylon's Fall a jelen állás szerint PlayStation 4-en és PC-n lesz majd elérhető, ám az eredetileg 2019-re tervezett megjelenés a legjobb esetben is legalább egy évet csúszik.

8.
8.
AmreyP
Dark Souls+Devil may cry keveréke csak kicsit tul sok a csicsa,de amugy várós
7.
7.
godach
6.
6.
kamgecam
Enemy dizájn nagyon gyenge de a gameplay jó lesz!
5.
5.
Most látom először, miez? Square Enix. Bírom. Platinum Games. Egyik legjobb ebben. Videó nézés. Kell.
4.
4.
Ganzer
Anno 98-ban az első teaser tetszett, de most olyan semmilyen nekem.
Na de majd kiderül ha több infó lesz róla.
2.
2.
godach
#1: Kit érdekel???????????
1.
1.
Yanez
Hát igen, eddig jól néz ki, csak legyen hozzá fogyasztható sztori, jó karakterek és pompás bossharcok, különben nagyon hamar unalomba fulladhat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...