Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.

Nagyot ment az idei év során a Switch, számtalan remek játék érkezett a konzolra, és úgy néz ki, hogy a közeljövőben sem lehet majd különösebb panaszunk a kínálatra. A legutóbbi Nintendo Indie World Showcase során ráadásul olyan címeket is bejelentettek, amelyeket a mai naptól már elkezdhetünk nyüstölni, és akad néhány igazi meglepetés is. (A teljes adást itt nézhetitek vissza.)

Axiom Verge 2

A Tom Happ által készített alkotásba pár pillanat erejéig nézhettünk bele, és a látottak alapján izgalmas cím üti majd a markunkat 2020 őszén. Az Axiom Verge 2 egyébként lehetőséget ad majd a játékosok számára, hogy felfedezzék az Axiom Verge univerzumának eredettörténetét.

Sports Story

A sportjátéknak tűnő RPG, a Golf Story folytatásaként érkező játékban a koncepció marad az eredeti, ám olyan sportágakkal bővül a kínálat, mint a baseball, a tenisz vagy éppen a foci. A játék megjelenése valamikor 2020 közepén lesz esedékes.

SkateBIRD

Egy egyszerre cuki és menő gördeszkás játék is érkezik a Glass Bottom Games fejlesztésében. A 3D-s látvánnyal és irányítással felvértezett játékban a főszereplőnk egy apró madár lesz, akivel Tony Hawkot is megszégyenítő módon trükközhetünk, ráadásul ugratás közben még a szárnyunkat is bevethetjük, szóval 720 fokos forgásokat is lazán összehozhatunk. A SkateBIRD 2020 végén érkezik Nintendo Switchre és PC-re.

Gleamlight

A Bloodstained: Ritual of the Night munkálataiban is besegítő DICO új side-scroller platformer játékában egy kardot irányíthatunk majd az egyszerre szomorú és félelmetes üvegvilágban. Az alkotás 2020 elején landol majd a Nintendo eShopban és PC-n.

SuperMash

Igazi játékrajongók készítik a 2020 májusában érkező SuperMasht, mely egy rejtélyekkel teli boltban fog játszódni. A bolt tulajdonosa egy testvérpár, akik egy váratlan napon rábukkannak a misztikus videojátékkonzolra, amely képes különböző műfajokat összemosni, hogy olyan kihívásokban legyen részünk, amilyennekkel még sosem találkozhattunk.

Boyfriend Dungeon

Ha már a műfajok keveredéséről beszélünk, akkor érdemes megemlíteni a Boyfriend Dungeont is, mely lényegében egy randiszimulátorral kevert dungeon crawler, ahol az elcsábított pasikat le is nyomhatjuk vészjósló kazamaták egyikében. A bizarr vakrandik 2020 közepén veszik majd kezdetüket a tervek szerint, méghozzá Switchen és PC-n.

Murder by Numbers

Az egyik legizgalmasabb bejelentést a galambrandizós The Hatoful Boyfriend és az ügyvédes Ace Attorney fejlesztőinek köszönhetjük, akiknek az összefogásából érkezik Murder by Numbers címet viselő vizuális novella. A játék ideiglenesen Nintendo Switch-exkluzív lesz a konzolok esetében, de egyébként PC-re is megjelenik 2020 elején.

The Survivalists

Ha indie-felhozatalról beszélünk, akkor a Team 17 sem maradhat ki a buliból. A The Escapists univerzumában játszódó The Survivalists túlélős kalandokat kínál majd 2020 során, a megjelenés PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre várható.

Oddworld: Stranger’s Wrath

A legendás shooter is tiszteletét teszi majd a Nintendo konzolján 2020 januárjában, és hoz mindent, ami csak kellhet a sikerhez vezető úton; spéci számszeríjat élő lövedékekkel, illetve giroszkópos célzással egybeépített belső nézetes irányítást.

Dauntless

Az Epic Games Store-on, PlayStation 4-en és Xbox One-on már most is elérhető free-to-play szörnyvadászos RPG ellátogat Nintendo Switchre, a rajtra ráadásul nem is kell várni, ugyanis a mai naptól már fejest is ugorhatunk a vadászatba.

The Talos Principle: Deluxe Edition

A Croteam több mint 120 fejtörőt tartalmazó puzzle-játéka már több platformon is elérhető, melyek közt mától fogva a Nintendo Switch is ott lesz!

Streets of Rage 4

A legendás Streets of Rage-trilógiát folytató beat ’em up játék új történettel, és számos játékmeneti újítással tér vissza 2020 első felében.

Bake ’n Switch

A Streamline Games alkotásában minden a kaja körül forog majd. Három társunkkal összedolgozva kell majd az életre kelt cipókat elkapnunk, és a kemencébe vágnunk, lehetőleg még az idő lejárta előtt. A sütésbe 2020 nyarától vághatunk bele.

Sail Forth

David Evans játékában a tengeri ütközetek és a vitorlások navigálása kapja majd a főszerepet. A játék procedurálisan generált tengerén kalózokkal küzdhetünk, kincses szigeteket fedezhetünk fel, és persze a legénységünket is magunknak kell majd összeállítanunk. Ha a szél is kedvező lesz, akkor még a jövő év során kihajózhatunk a Nintendo konzolján.

Liberated

A cyberpunk stílust a kézzel rajzolt visual novel műfajjal keresztezve egy igen sajátos élményt kapunk, melyben a side-scroller akciótól és lopakodástól kezdve a platfomerugráláson át szinte mindenféle kihívással találkozhatunk majd. A Liberated ideiglenesen Switc-exkluzív lesz, a rajt 2020 során lesz esedékes. Később PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a játék.

Dreamscaper

A felülnézetes shooterben a rémálmok ellen küzdhetünk majd egy fiatal nő tudatalattijában. A Dreamscaper szintén Switch-exkluzív lesz ideiglenesen, a megjelenés pedig 2020 elejére várható.

2.
2.
sirdani
https://www.reddit.com/r/nintendo/comments/b5aro8/psa_if_your_joycons_have_drift_use_a_spray/
1.
1.
user101
Indieben is van jó pár cucc ami kifejezetten jól áll a handheld konzolnak... Nem feltétlen csak ezek, de indie fronton is egyre kívánósabb a cucc... Csak az a fránya drift... az ne lenne... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...