Hamarosan még szebb lesz a Dark Souls II

  • Írta: sirdani
  • 2020. február 3.
  • Letöltés
Link másolása
Noha csak egy rajongói fejlesztésű modról van szó, ám látvány tekintetében mintha egy kisebb generációváltás zajlott le volna a From Software legendás alkotásában. Az új fények új élményeket ígérnek.

Flames of Old alcímmel egy teljesen új grafikai mod érkezik hamarosan a Dark Souls II: Scholar of the First Sin világába, mely a Stayd nevű modder ígérete szerint nem csak teljesen újradolgozott fényekkel és bevilágítással örvendezteti majd meg a játékosokat, hanem új shadereket és újradolgozott modelleket is kapunk.

A Twitteren néhány képet is megosztott a készítő, melyek alapján komoly mértékű javulást könyvelhetünk el, mi már alig várjuk, hogy rátegyük a kezünket a modra. Sajnos megjelenési dátumot egyelőre nem kaptunk, viszont a Twitchen alkalomadtán élőben nézhetjük a fejlesztés folyamatát.

20.
20.
kryszisz
#19: Gonosz vagy!:D Az fps különbséget adom, anno havernál DS3 után elindítottam a 2-t, hát vagy 30 percig azt sem tudtam merre van arccal előre:D
19.
19.
Fata Morgana
#18: Emlékszem volt olyan karakterem amivel 0-ra kiirtottam az egész "világot" még az NPC-k sem kaptak kegyelmet igazi üresség honolt mindenhol a vidéken.
18.
18.
Fata Morgana
Anno annak örültem a legjobban mikor, X360-ra megkapta a 60fps-es ráncfelvarrást, igaz ismét bele kellett jönni a játékba mert a 30fps után mondhatom kissé megváltoztak a dolgok már ami a harcot illeti, utána megvettem XO-ra is, így vagy 2500+óra beleugrott.
A látvány nekem akkor is megfelelt ,ugye ennél a játéknál az másodlagos szempontnak számított, ugyebár nem valami sétaszimulátorról beszélünk.
17.
17.
kryszisz
#16: Így van:) Mondjuk utánuk én is elégedetten ráztam kezet magammal:D
16.
16.
csoki0619
#5: Az az a terület, ahol a 3 gurdian boss van?
Annak a boss fight-nak legalább 30-szor futottam neki, mire sikerült. Az első igazi dark souls-os ugrálva őrjöngős pillanatom volt.
10.
10.
DragonBleacPiece
Szerintem ez lett a legrosszabb a trilógiából, bár a grafika sosem érdekelt..amíg ízlésesen illeszkedik a játékmenethez a világ, addig se árnyékok, se effektek, semmi nem érdekel, severance: blade of darknessel is bármikor játszok, pedig kb 20 éves game. Ami hiányzik nekem az több feedback harc közben az ellenféltől, mert kb olyan a harc mintha a levegőt ütném. 1-ben és 3-ban ha megütök valakit az pl megvonaglik, ilyesmire gondolok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...