Nioh - túl a hárommillión

  • Írta: szlav
  • 2020. február 10.
  • Biznisz
Link másolása
A Koei Tecmo büszke lehet a Team Ninja 2017-es alkotására, a Nioh ugyanis a harmadik születésnapjára átlépte a 3 milliós eladások igen tisztességes mérföldkövét. Reméljük, hogy a folytatásban sem kell majd csalódnunk!

Nem csak a FromSoftware tud sikereket aratni a soulslike-formulával - a Koei Tecmo a minap bejelentette, hogy a harmadik születésnapját ünneplő Nioh több mint hárommillió példányban kelt el a megjelenése óta. Egészen kiváló adat ez egy olyan játék részéről, amely amellett, hogy csak egy igazán limitált játékosréteget szólít meg, még csak hagyományos értelemben vett kompetitív többjátékos móddal sem rendelkezik.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a játék csupán két platformon jelent meg, az életciklusa elején pedig hosszú hónapokig kizárólag PlayStation 4-en volt elérhető. A Nioh PC-s változata csak jóval később, 2017 novemberében jelent meg, de a SteamSpy adatai szerint több mint egymillióan ezen a platformon próbálták ki a Team Ninja alkotását - ez minimum a játékosok egyharmadát jelenti, különös tehát a döntés, miszerint a második rész szintén a Sony exkluzívjaként jelenik meg.

A Nioh 2 egyébként március 13-án érkezik PlayStation 4-re. PC-s verzióról egyelőre nincs hír, de nem lepődnénk meg, ha az év végére elkészülne az ide szánt port is.

2.
2.
Slik
nekem csak az nem tetszett a jatekban, h egy palyan kb 10x csereltem le a teljes felszerelest mert folyton dobta a kicsivel jobb cuccokat
igy nem volt erteke semminek
meg eleg egysiku volt az egesz de azert szerettem
1.
1.
DragonBleacPiece
szuper, nagyon örülök a hírnek.. az az igazság hogy azért vettem a ps4-em is annó, mert nagyon akadt a laptopomon a játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...