Filmet készít a Crossfire-ből a Sony

  • Írta: gorien
  • 2020. február 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha videojáték-adaptációkról van szó, a Sony Pictures több vasat tart egyszerre a tűzben (az Unchartedot például már nagyon régóta). Ez nem riasztja el attól őket, hogy új címekkel próbálkozzanak, és most a Crossfire-széria került sorra.

A Variety szállította a hírt, hogy a Sony Pictures újabb videojáték-adaptációra készül, méghozzá az ingyenes FPS-ből, a Crossfire-ből. A koreai Smilegate játéka Kínában és Délkelet-Ázsiában hatalmas népszerűségnek örvend, de azért nyugatra is eljutott a híre. A sorozat még 2007-ben vette kezdetét, a legújabb része (a Crossfire X) pedig most készül Xbox One-re – a Remedy segítségével.


A Sony Pictures a Tencent Picturesszel együtt finanszírozza a filmadaptációt, a forgatókönyvét pedig Chuck Hogan írja. Az ő nevét leginkább A kór miatt ismerhetjük, amelyet Guillermo del Toróval együtt alkotott meg. A Halálos iramban-filmeken és a Sonic, a sündisznón is dolgozó Neal H. Moritz producerként vesz részt a Crossfire-film elkészítésében. Rendezőről vagy más stábtagokról, így lehetséges színészekről még nem tudunk.

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...