Újabb nevekkel bővült a PAX East-hiányzók listája

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma rajtol el a bostoni PAX East, a koronavírus miatt azonban több nagyobb kiállító is távol marad az eseménytől. A napokban a CD Projekt RED, a PUBG Corp. és a thatgamecompany jelentette be, hogy kihagyja az eseményt.

A Sony, a Square Enix és a Capcom után újabb cégek jelentették be, hogy kihagyják a ma rajtoló bostoni PAX Eastet a koronavírus egészségügyi kockázatai miatt. A CD Projekt RED, a PUBG Corp. és a thatgamecompany is távol marad az idei eseménytől, az indok minden esetben az volt, hogy a munkatársak egészsége az első.

A PAX Easten minden évben több ezren vesznek részt, így a rendezvény jelentős hatással van Boston gazdaságára ezekben a napokban; nem véletlen, hogy a város polgármestere, Marty Walsh nyílt levélben kérte a Sonyt, hogy gondolja át újra a döntését. Eddig egyébként egy koronavírusos fertőzöttet regisztráltak Bostonban.

A PAX East március 1-ig tart, és a korábbi hírek ellenére is számos bejelentésre és látnivalóra számítunk onnan - a Gearbox például előszeretettel süti el itt a meglepetéseit.

4.
4.
kanguru
Ez csak egy jo urugy, hogy leepitsek a draga, nem online rendezvenyeket. Boston az nem China...
3.
3.
Ja, szerintem én sem megyek ki. Tudjátok, a koronavírus miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...