Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

 • Írta: gorien
 • 2020. március 2.
 • Toplista
Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.

A múlt héten konzolokra is ellátogatott a Two Point Hospital, ez pedig azt eredményezte, hogy a Sega kórházmenedzselő játéka a brit dobozos eladási listák élére repült. Az elődje, a Theme Hospital, 1997-ben az első helyre is felült. Ezt most nem sikerült meghódítania, mert azt a Call of Duty: Modern Warfare őrzi, aminek 30 százalékkal nőttek az eladásai a múlt hét óta.

A legutóbbi toplista újonca, a Bayonetta-Vanquish csomag a legjobb 40-ből is kiesett, a helyét olyan visszatérő játékok vették át, mint a The Division 2 és a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy. A Minecraft Switch-változata és a Mario Kart 8 Deluxe stabilan tartja a helyét, és a Star Wars: Fallen Order is belefért még a legjobb tízbe, habár kissé visszaesett.

 1. Call of Duty: Modern Warfare
 2. Two Point Hospital
 3. FIFA 20
 4. Grand Theft Auto V
 5. Minecraft (Switch)
 6. Mario Kart 8 Deluxe
 7. Tom Clancy's The Division 2
 8. Crash Bandicoot N.Sane Trilogy
 9. Star Wars Jedi: Fallen Order
 10. Crash Team Racing Nitro-Fueled
3.
GAMEROD
Nagyon helyes. Ez pont egy olyan játék ami szívből készült a TH alapjaira (nem olyan fasságok amik a Steam awards-on kaptak ilyesmire jutalmat, mert ott a szavazók azt se tudják merre vannak arccal). Mondjuk lehet hogy a vírus-hisztériának is köze van hozzá, sőt biztos. Ennek alkalmával visszaraknám az eredetiből ismert King-Complex betegséget, csak most nem Elvis-el, hanem koronával a fejen.
1.
0Hagyma0
Én nagyot csalódtam ebben a játékban.. Több.. Bonyolultságot vártam...Nem baj, hogy nem komoly betegségekről van szó, de szög egyszerű ez a játék...
...
Szerintem a Project Hospital kb 1000x jobb játék lett..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...