Brit toplista: élen nyitott a Nioh 2

 • Írta: fojesz
 • 2020. március 16.
 • Toplista
Most, hogy kicsit beindultak a játékmegjelenések, a brit eladási toplistán is akadnak érdekességek: a Nioh 2 például kapásból az élen kezdett, és ezt a pangó időszakot jellemzi, hogy még csak meg sem kellett erőltetnie magát.

A Team Ninja játéka volt a legkeresettebb dobozos játék az Egyesült Királyságban az elmúlt hét adatai szerint. Az elmúlt hetek (hónapok) pangását jellemzi, hogy a játék úgy hozta össze az első helyezést, hogy a nyitóhetén 63 százalékkal gyengébben teljesített, mint az első rész, aminek csak az ezüstérem jött össze anno.

A második a Mario Kart 8 Deluxe lett, amely a nyolcadik helyről ugrott előre (ez a Switch-készletek feltöltésével és elkapkodásával magyarázható), míg az új Pokémon-játék lecsúszott a harmadik helyre. Az Ori and the Will of the Wisps a tizenharmadik helyen nyitott, de mivel ez a játék inkább digitális formában keresett, ráadásul az Xbox Game Pass kínálatának is a tagja, ez nem feltétlenül rossz eredmény. A My Hero One's Justice 2 a tizenhatodik helyen kezdett.

 1. Nioh 2
 2. Mario Kart 8 Deluxe
 3. Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX
 4. Call of Duty: Modern Warfare
 5. FIFA 20
 6. Grand Theft Auto V
 7. The Division 2
 8. Luigi's Mansion 3
 9. Minecraft (Switch)
 10. Mario & Sonic a t the Olympic Games Tokyo 2020
10.
DragonBleacPiece
#9: haha igen, nekem a thick thighs a nyerő
9.
Nyarlako
#8: Nekem is azzal megy majd az idő, flat is justice.
8.
DragonBleacPiece
Nyarlako csak nyugi, meg fog jönni. isteni jó wáááá :D imádok játszani, és a munkában is csak erre gondolok, hehe.olyan cunci waifut raktam össze, hogy ha kinyiffanok a nyögéshang kárpótol :D
7.
Yanez
#1: Koronavírus az oka ennek is.
6.
Ganzer
#1: Helyedben tuti nem venném át, húzzák a faszukra. Lehet ha holnap leadod máshova a rendelést, még úgy is hamarabb megkapnád.
5.
Darksiders84
#1: Az szép én biztos hogy ezek után nem venném át hanem máshonnan rendelném. Egyszer volt ugyanez velem a konzolstudióval azóta el is felejtettem őket.Amúgy igen kb fél éve amióta a videójátékbolt.hu-val ósszeolvadt megy a fejetlenség és a boltban is érezhető állandóan cserélődnek az emberek nincs állandó csak az üzletvezető itt Budapesten. Én már átszoktam a Konzolvilághoz.
4.
bitbandita
Elképesztő amit a GTA V művel, még mindig simán fölfér a listára :)
3.
RangerFox
#1: Amióta összeolvadt a G2vel, nagyon rossz és megbízhatatlan lett (meg drága is). Felejtős.
2.
DarkLord
#1: Anno tőlük rendeltem meg a ps4-em igaz soha nem is érkezett meg...jó pár telefon jó pár hét várakozás a semmire. Mondom, ha nem tájékoztatnak, ha kiküldik valamikor át sem veszem, nem is küldték soha. Fogtam úgy, hogy életbe volt ez a rendelésem még, megrendeltem máshonnan két nap múlva már azon játszottam :) Szerintem túl sok velük a gond sok helyről hallottam én többet semmit nem rendeltem tőlük és nem is fogok.
1.
Nyarlako
Nekem meg a tisztelt konzolokszevize.hu jól elkúrta mert azt mondták csütörtökön feladták, és ma mikor már másodszorra kérdeztem rá és kértem csomagkövetési számot is derült ki hogy nem. Így aztán talán a héten megkapom, remek kiszállítás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...