Zárt bétázik a Total War-kártyajáték

  • Írta: gorien
  • 2020. május 8.
  • Korai verzió
Link másolása
Total War: Elysium néven digitális gyűjtögetős kártyajátékot csinál a Creative Assembly, amelyben különböző érákból érkező nagy hadvezérek csapnak össze egymással. A zárt bétateszt hamarosan indul.

A Hearthstone sikerét sokan próbálták már leutánozni, ezúttal a Total War-sorozat mögött álló Creative Assembly próbálkozik. A Total War: Elysium a felszínen épp olyan gyűjtögetős kártyajátéknak tűnik, mint a többi, és most ért el abba a fázisba, hogy egy zárt béta keretében a játékosközösség is felfedezze, van-e valami több a mélyén.

Ugyan a Total War: Elyisium PC-re, Androidra és iOS-re is megjelenik majd, a most kezdődő bétán egyelőre csak az androidosok vehetnek részt – ehhez jelentkezési lapot és egyéb infókat a játék oldalán találtok.

A kártyajátékban lesz egyjátékos és többjátékos mód is, a játékhoz szükséges kártyákat szintlépéssel vagy vásárlással szerezheted meg. A paklid híres hadvezérekből és a hozzájuk tartozó katonákból áll majd össze. A Total War: Elysium egyik egyedi mechanikája a Daybreak, amelynek segítségével harc közben hívhatsz erősítést.

1.
1.
mephi
Nem tudok nyilatkozni a játék összetettségéről, mert nem játszottam még vele. De nekem ez így grafikailag nagyon kevésnek tűnik. Tudom, hogy egy kártyajátéknál nem az a fő irány, de a játéktér rettentő puritánnak hat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...