Brit toplista: tarolt a The Last of Us: Part II

  • Írta: fojesz
  • 2020. június 22.
  • Toplista
Link másolása
Megjelent az év egyik legjobban várt videojátéka, amely annak rendje és módja szerint felforgatta a brit játékeladási toplistát. Az Egyesült Királyságban egyelőre a The Last of Us: Part II produkálta a legjobb rajtot idén.

Kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott a The Last of Us: Part II, és egyúttal több rekordot is megdöntött.

Időarányosan a legjobb eladásokkal büszkélkedhet az országban a Sony PS4-es megjelenései között, még akkor is, ha csak 1 százalékkal sikerült lenyomnia az Uncharted negyedik részét; érdemes azonban megemlíteni, hogy a toplista csak a dobozos eladásokkal számol, márpedig az új The Last of Ust biztosan többen vásárolták meg digitálisan, mint a legutóbbi Unchartedet.

A játék a PS3-as elődjét már kényelmes előnnyel győzte le, 76 százalékkal több példányt adtak el belőle az első héten, itt viszont azért nem fair az összehasonlítás teljesen, mert a PS4 valamivel népszerűbb konzol, mint az előző generációs gép volt.

Ami az éves összesítést illeti, itt is tarolt a játék: az idei évben még egy cím sem rajtolt olyan jól, mint a The Last of Us: Part II, az eddigi csúcstartó Animal Crossing: New Horizonsra 40 százalékkal ígért rá.

  1. The Last of Us: Part II
  2. Ring Fit Adventure
  3. FIFA 20
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Call of Duty: Modern Warfare
  6. Grand Theft Auto V
  7. Minecraft (Switch)
  8. 51 Worldwide Games
  9. Pokémon Shield
  10. Star Wars Jedi: Fallen Order
15.
15.
leviske
Meg azért sem fair az összehasonlítás, mert:
- már akkor volt hír arról, hogy a PS4-re remaster jön.
- az első rész egy új franchise volt, ami a sikere miatt végül a csapból is folyt. Anno a Dragon Age 2 is leverte az Origins korai eladásait.

Én nem utálom ezt az epizódot, de azt azért elég valószínűnek tartom, hogy a Part3-nak nem alapozta meg annyira a korai eladásokat, mint ennek tette az első rész.
14.
14.
Tibi80
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a játékkal kapcsolatban, leszbik a csajok? Na és? Szép, tartalmas, nekem érdekes, a magyar felirat nagyon meglendítette a sztori átélését, 7,5 órát raktam eddig bele, de alig várom hogy folytathassam...
12.
12.
Onion
Nem csoda. Mert abban az országban is tele vannak balliberális emberekkel.
9.
9.
Darksiders84
#8: Ne már 28 és még nem fejezted be? Én órában 14 de sztoriban azt hittem már előrébb vagyok a felénél.
8.
8.
Uborka2
#7: Én 28 órát de szerintem már a végefelé járok.:D
7.
7.
Tibi80
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim vannak a játékkal kapcsolatban, leszbik a csajok? Na és? Szép, tartalmas, nekem érdekes, a magyar felirat nagyon meglendítette a sztori átélését, 7,5 órát raktam eddig bele, de alig várom hogy folytathassam...
6.
6.
BockÚr
Holnap jön alig várom.
5.
5.
kopic
Héten megyek majd haveromhoz meglesni a játékot, iszonyat várom már!
3.
3.
Caleon
Nagyon tetszik az eredmény. Bevallom, én várni akartam a vétellel, de a haterek annyira vissza-visszaterelték a figyelmemet a játékra, hogy végül behúztam. Lenyűgöző az egész, szóval ezúton is köszönöm azoknak, akik ekkora reklámot csináltak neki a TLoU2 topikok aktív pörgetésével. :)
2.
2.
manderel
#1: A GTA V azért van mindig a listán, mert rengeteg embert bannolnak az onlinenból, aztán vannak akik simán újraveszik. Idehaza is van ilyen, nyugaton pláne.
1.
1.
stalker0412
Az ilyen 10-es listákat ahol a GTA V még mindig középen helyezkedik el, egyszerűen nem tudom komolyan venni....na jó a TLoU II-ről elhiszem, hogy vezetni fogja a heti listákat még néhány hétig.

U.i.: a TLoU II tipikus 2. rész lett nagyobb/hosszabb/szebb, de az első még mindig közelebb áll a szívemhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...