Dátumot kapott a Horizon PC-s változata

  • Írta: fojesz
  • 2020. július 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Horizon: Zero Dawn számítógépekre szánt kiadása - a premierre még a nyár folyamán számíthatunk. Egy új trailert is tudunk mutatni a portból.

Augusztus 7-én jelenik meg a Horizon: Zero Dawn PC-s változata, az 50 dollárt kóstáló átirat a Steam és az Epic Games Store kínálatában is elérhető lesz. Érkezett egy új trailer is, amely a számítógépes változat extráit sorakoztatja fel:

Az alapjáték mellett a The Frozen Wilds kiegészítőt is tartalmazó csomag támogatja az ultra-wide monitorokat és a korlátlan framerate opcióját, dinamikusan lengedező növényeket és javított tükröződéseket kapunk, továbbá részletesen testreszabhatjuk a grafikát és az irányítást is. A PC-nket egy beépített benchmarking eszköz segítségével tesztelhetjük majd kedvünkre.

112.
112.
Ooorky
Kiírta első használatkor, hogy PS4 HDR jel észlelve, HDR Játékra állította magát. Konzolon automata volt. Dirt Rally 2.0-ban csak annyit vettem észre, hogy sötétebb minden. Úgyhogy kilőttem a ps-en,tv visszaállt magától.
110.
110.
kexiaxel
#109: Hú barátom a tvn ne kapcsolj külön HDR t mert egy fos lesz a kép.
Azt a tartalomnak kell tudnia amit nézel játszol. Játék menüjénél kapcsolj HDR t ha tudja a game. Meg írd be a Google be, hogy mi a HDR.
109.
109.
Ooorky
#97: Valaki elmagyarázhatná mire jó a HDR, mert az új tv-n inkább kikapcsoltam, mert csak szürke, homályos lett minden tőle.
108.
108.
kexiaxel
#107: Szercsére még időben rájöttél!
Lesz mit olvasni.
107.
107.
Ooorky
#106: Vannak konzolra is játékok? Én azt hittem a ps csak blu ray lejátszó nagyon szar távírányítóval.
106.
106.
kexiaxel
#103: Milyen játékra gondolsz?
Kíváncsivá tettél....
Meg most miért szólod le?
Konzolra megjelenik 98% ban minden ami pcre van.
Fordítva ez nem igaz.
Mond mi azok a korszak alkotók?
105.
105.
#104: Na igen, ez a különbség, hogy játszani nem tudsz, de attól még beszélsz róla. Neked nem kell már semmi olyannal játszani, amivel én, hogy elfogadjalak olyannak, amilyen vagy. Itt inkább az a nehézség, hogy te nem fogadsz el senkit, akit nem értékeli az irtózatos gagyit. Nem is lenne ez nagy gond, ha nem próbálnál belőle karriert építeni egy kártyavár tetejére.
104.
104.
godach
#103: Vannak egy gombos jó játékok csak én tolom is azokat, mert nem korlátozott a felfogásom. Persze el kezdhet ék Dragon Aget is nyomni, de nem fogok szenvedni valamivel, csak hogy a barátaid közé tartoznak :D
103.
103.
#102: Az a beteges, hogy a szobád olyan a sok géppel, mint az AVGN pincéje és még a lassan ezer, vagy kétezer játék közül, amit játszottál, még egy olyat sem toltál le, amit minden idők legjobbjai között tényként emlegetnek.

Jaja, mert nincs időm. Meg mert hát másra kell figyelnem játék közben. Nincs ezzel gond, marad az egygombos, ismétlődő gagyi, aminek nincs sztorija sem eleje, sem vége, meg a 2000 óra playtime darabonként és az ebből szerzett rálátás azokra a játékokra, amiket a büdös életedben nem toltál.
102.
102.
godach
"konzolosoknak is, hogy értsék, mi van odaírva. Ennyire antiszociális balfaszok vagyok"
Erről beszéltem. Beteges...
101.
101.
kexiaxel
#100: Nem vagyok én kimondott konzolos játszok Pc n meg konzolon is.
Csak a játékok érdekelnek nem a platform!
100.
100.
#97: Legyen már annyi esze a konzolosoknak is, hogy értsék, mi van odaírva. Ennyire antiszociális balfaszok vagyok? Ez volt a lényeg szerinted? Ennyire tompa vagy?
97.
97.
kexiaxel
#91: Te sem láttál még HDR t!
Fú ember azt se tudod mit beszélsz.
84.
84.
DragonBleacPiece
nekem pc-n metroidvania gamek vannak , meg snes, ps1 emulátoros játékok, a ps4-em (slim + ssd) meg az új játékokra van, nem volt még olyan játék amit kifejezetten rondának találtam volna, ha 720p-ben is van (pl nioh action mode), nekem akkor is 3 méterről játszva az fulldnak tűnik. egyedül azt rühellem amikor nem lehet kikapcsolni blurt meg depth of fieldet, pl okami hd-ban néha triplán látok, hzd-ben amit észrevettem hogy csúnya, az a közelharci fegyver effektje ami csíkot húz ha suhintok
68.
68.
kexiaxel
#61: Szerintem te még büdös életbe nem láttál játékot Pc 4k Hdr közben!
Főleg nem több fajta konzolt!
Az a durva, hogy vitatkozni is leállsz. Én legalább megtanultam azt amit nem láttam nem vittem át és nem éltem meg arról nem kommentelek!
The last of us part 2 pl olyan magasan van garfikai téren, hogy meglátnád kifolyna szemed a könnyektől. Sehol semmilyen platformon semmi nem ugrotta még meg de még a közelébe sincs.Nem a játék történetéröl beszélek csak a grafika! Ez nem azért van mert ez az ilyen erőmű meg satöbbi hanem az optimizálás és a 6 éven át tartó fejlesztés.
58.
58.
godach
#54: Én nagyon utállak téged, de sokszor türtőztetnem magam, mert a hülye is megérdemli, hogy legyen jó napja. Innentől viszont nincs dolgom veled. Egyszerűen idióta vagy, ha ez neked csúnya és sajnos ez még csak nem is ízlés kérdése...
55.
55.
Marcus88
#54: Már ne haragudj meg de,a megjelenéskor 2017 ennek párja nem volt látvány és grafikailag.És még maiak közt sincs semmi szégyenkezni valója!
54.
54.
crytek
#53: Pedig a photomoddal jobban jártál volna mert ez ocsmány low poly elmosódott hulladék..
53.
53.
godach
#52: Tessék: Hzdlove https://imgur.com/gallery/PP02O0D

Ingame screenshot amikor átcsúszol egy dög alatt és belelősz. Semmi effekt nincs rajta és még csak nem is photo mode ahol úgy állítgatod a beállításokat ahogy akarod.
Egyszerű, szűz screenshot játék közbe.
Ha ez nem gyönyörű akkor nem tudom mi az.
52.
52.
godach
#48: Na én eddig HZD ellenes voltam, de mindjárt csapatok ide neked egy ingame screenshotot.
51.
51.
crytek
#49: Megjelent csillagvírágom ez egy több éves game.. és össze van vetve már jópár multiplatform játékkal, és egy deka dolog nincs amiben kimagaslana azok közül.
50.
50.
Ooorky
#49: Én PS-en próbáltam mikor kijött PsNow-ba de 1 óra után inkább vissza mentem Assassin's Creed-ezni olyan unalmas volt a játékmenet, a sztoriról meg jobb nem beszélni.

Jahh, PSNow klienssel már most is tolhatja PC-n bárki... 60€ egy évre 800 játékért nem olyan rossz.
49.
49.
kexiaxel
#48: Hol látnád? Youtubeon? :D Még meg sem jelent! Neem gondolod komolyan, hogy youtube viedeón akarsz hasonlítgatni ég és föld a külömbség!A címek között van amik minőségiek és jók vannak Pc re is Xboxra is.Nyílván a Sonynál több van mert évente vagy 4 et kitol. Szerintem itt te vedd le a szemüveged és inkább legyél kicsit nyitottam.Rádásul itt Sonyzol amikor ez egy Sony játék!Persze nem erre akartam kitérni.Arra hogy ha dolgozol és többet több ideig akkor ne ugyanannyit keress már mint aki ugynazt csinálja csak évekkel kevesebb ideig.
48.
48.
crytek
#47: Vedd már le a sony szemüveged ember...rohadt irritáló a hülyeséged

"Látni fogjátok a Horizon on is, hogy új címek nem érnek technikailag grafika stb még a nyomába sem" Már most látjuk egy dekát nem emelkedik ki a többi játéktól amik már vannak pc-re
47.
47.
kexiaxel
#46: Nem arra célzok, hogy azok rossz játékok mert tetszenek nekem is.De egy laikus megmondja, hogy minőségben óriási a külömbség.
Látni fogjátok a Horizon on is, hogy új címek nem érnek technikailag grafika stb még a nyomába sem.Pedig nem egy mai darab!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...