Under - újabb P.T.-szerű horrorjáték közeleg

  • Írta: gorien
  • 2020. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy traumákkal küzdő világháborús veterán egy süllyedő hajón találja magát. Ha nem lenne elég, hogy le kell hagynia az egyre feljebb kúszó vizet, még egy rejtélyes lény elől is menekülnie kell. Ez lesz az Under.

Mióta a sajnálatos módon elkaszált P.T. felbukkant öt évvel ezelőtt, azóta a „P.T.-szerű” afféle fogalommá lett a horrorjátékok és főleg az indie fejlesztők körében. Ezektől általában szűk tereket, folyosókat várhatunk, a legjobb esetben pedig folyamatos feszültséget és ütős jump scare-eket. Az Under a legújabb a P.T.-szerű horrorjátékok sorában, ami a formulát egy süllyedő óceánjáróra helyezi.

A Globiss műhelyében és a Rogue kiadói felügyelete alatt készülő játékban az első világháborús veteránt, Alexander Doctert alakítjuk, aki erről a bizonyos hajóról próbál elmenekülni, mielőtt azt végleg elnyeli a tenger. Nem az emelkedő vízszint azonban az egyetlen ellensége, ugyanis egy rémisztő lény is járja a hajó folyosóit.

Az Underhöz pontos megjelenési dátumunk még nincs, 2020 utolsó negyedévében várható PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

2.
2.
KopyAti
1.
1.
crytek
Atom zsír! Imádok ezeket
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...