Brit toplista: dobogós a Destroy All Humans!

  • Írta: szlav
  • 2020. augusztus 4.
  • Toplista
Link másolása
Két, viszonylag kisebb kaliberű új cím került fel a brit toplista tízes élvonalába, közülük azonban csak a Destroy All Humans! felújított változata szerzett érmet. A csúcson továbbra is Jin Sakai trónol.

Játékmegjelenések szempontjából viszonylag csendes volt az elmúlt hét, így nem meglepő, hogy semmi sem tudta kirobbantani a Ghost of Tsushimát és az Animal Crossing: New Horizonst az első két pozícióból. A PlayStation 4 utolsó nagy exkluzívja így már zsinórban három hete viszi a dobozos eladások aranyérmét, pont úgy, mint előtte a The Last of Us: Part II.

Ami pedig az új Animal Crossingot illeti, a játék a márciusi megjelenése óta a brit toplista élvonalában van, így tehát az év eddigi legjobban taroló címével van dolgunk - legalábbis ami a dobozos játékokat illeti. Ha ez a sikerszéria töretlen marad, a Switch-exkluzív néhány héten belül utoléri a 2012-es Animal Crossing: New Leaf eladásait is. Érdemes megemlíteni persze, hogy ez alatt csupán a fizikai példányokat értjük - a digitális eladásokat is beleszámítva szinte biztos, hogy a New Horizons már rég lekörözte az elődjét.

Két új cím került fel ezen a héten a tízes toplistára. A Destroy All Humans! remake-je a dobogó alsó lépcsőfokát csípte el, ami egy 2005-ös cím felújított változatától nem rossz teljesítmény. Ezenkívül a gördeszkás reneszánsz élvonalában érkező Skater XL hosszú idő után elhagyta a Steam Early Access programját, a dobozos változat pedig a hetedik helyen landolt.

  1. Ghost of Tsushima
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Destroy All Humans!
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. F1 2020
  6. Paper Mario: The Origami King
  7. Skater XL
  8. The Last of Us: Part II
  9. Grand Theft Auto V
  10. Minecraft (Switch)
1.
1.
Darksiders84
Érdekes ez a lista kb annyit ér mint a vírus helyzet a rádióban amit vagy elhisz az ember vagy csak egy bemondott adat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...