Mától bétatesztelhető a mobilos Xbox Game Pass

  • Írta: fojesz
  • 2020. augusztus 11.
  • Korai verzió
Link másolása
Habár a hivatalos premierre még várni kell egy hónapot, a Microsoft már a naptól elérhetővé teszi az androidos Xbox Game Passt az előfizetői számára egy bétateszt keretei között.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, szeptember 15-től az androidos mobileszközökön is elérhetővé válik az Xbox Game Pass kínálata, méghozzá a korábban Project xCloud néven futó felhőalapú szolgáltatás segítségével. Külön meglepetés ráadásul, hogy a Microsoft hazánkat is beválogatta azon országok közé, ahol elsőként teszi tiszteletét az újdonság.

További jó hír pedig, hogy nem muszáj megvárnunk a szeptembert a szolgáltatás kipróbálásával, az Xbox Game Pass Ultimate-előfizetők ugyanis már a mai naptól nekieshetnek a limitált bétatesztnek. Aggodalomra semmi ok, a jelek szerint a Microsoft nem a játékosok számát készül korlátozni a tesztelés során, annyi a megkötés mindössze, hogy a tervezett 100 játékkal ellentétben itt durván 30 címmel játszhatunk majd. A próbához az Xbox Game Pass alkalmazásra van szükség az előfizetés mellett.

Habár a Microsoft szeretné iOS-re is elhozni a szolgáltatását, az Apple nem könnyíti meg a dolgát, jelen pillanatban pedig eléggé kilátástalan a helyzet ezen a téren - erről itt és itt írtunk bővebben.

3.
3.
Donci1998
Nrkem nem kuldott értesitést
Frisitettem a game pass beta alkalmazást és már müködik mobilnetről játszok és nagyon jó
2.
2.
#1: Küld majd értesítést az app ha mehet a móka!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...