PC-re és X360-ra is készül a Devil May Cry 4

  • Írta: fojesz
  • 2007. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb hatalmas exkluzív címet veszített el a PlayStation 3 - a Microsoft a mai napon bejelentette ugyanis, hogy PC-re és X360-ra is lesz Devil May Cry 4.
Újabb hatalmas exkluzív címet veszített el a PlayStation 3 - a Microsoft a mai napon bejelentette ugyanis, hogy PC-re és X360-ra is lesz Devil May Cry 4.

Ugrás a galériához

A Devil May Cry-sorozat összes része csak PlayStation-re készült el, kizárólag a harmadik rész volt kivétel, mely a Ubisoft és a Capcom közötti szerződésnek köszönhetően PC-n is tiszteletét tette pár hónapos késéssel. A negyedik epizódot is csak PS3-ra jelentették be hajdanán, így sokan a Sony újgenerációs gépének egyik nagy húzóneveként emlegethették a címet. Eddig. A minap ugyanis a Microsoft bejelentette, hogy a Devil May Cry 4 PC-re és X360-ra is készül - a két konzolos változat ráadásként együtt fog érkezni!
13.
13.
air 2
Ace Conbat 6,most Devil May mi lesz még?Minden átvándorol x-re?
12.
12.
heavenly sword
PC-n az irányítás elég nehézkes lesz sztem, a 3-al is az volt a gond...
11.
11.
Hycker
a 3at feltettem pcre és értelmetlen mód nehéz meg nem lehet klaviaturával irányitani. szal ha a capcomos srácok megirják ne egy fos portolás legyen már, hanem figyeljünk a multiplatform adta ugynevezett kihivásokra és mindenki számára játszható játékot irjanak, ne csak olyat amit gamepaddel lehet tologatni. szerintem.
10.
10.
Yakuza
Nem az MS, hanem a Capcom jelentette be, ugyanis a Capcom a játék fejlesztője és kiadója, egyébként elsődleges platform a PS3, a többi némileg butított portot fog kapni.
9.
9.
Utys
Ennek is lehet örülni. Csak egy kis értelem kell hozzá... khm
8.
8.
VID993HUN
Köszi kisatus. Azzért is voltam meglepödve mert azt hittem hogy a sony fejleszti mert akkor nem fogják átírni a rivális konzolra. :)
7.
7.
felegyi
Szerintemis jóhír hogy kiadják PC-re.Sokkal jobb lessz mint a 3!

Amúgy a RE 5 szerintem kidobják PC-reis.

6.
6.
VID993HUN
Én ennek csak örülni tudok. A DMC4-et a sony fejleszti?
5.
5.
fojesz
Kisatus, higgadjál le.
4.
4.
konzol7
Hála égnek! :D Úgy kell a PS3-nak, meg az elvakult imádóinak, búkjanak csak be minél több címet!!!
3.
3.
heavenly sword
Ja és az előttem szóloknak még annyi, hogy a "RE5"(ami alatt gondolom a Resident Evil 5-öt értik) az már 360 cím is.
2.
2.
heavenly sword
Ennyi a PS3, ennyi:):P

Ez qrva jó hír, játszottam a 3. részével PC-n és reménykedtem benne, hogy a 4. rész meg fog jelenni 360-ra, de kevés volt rá az esély, és tessék, mégis kijön, besz@rás, ennek kifejezetten örülök, durva lesz az szent. Ja és itt a gamekapcson is át lehet írni a cím alatt lévő szöveget, ugyanis ott ez áll: "A horror-akció sorozat legújabb része csak és kizárólag Playstation 3 konzolra készül.":P:P:P

Ennyi! :P
1.
1.
Remélem a RE5-öt nem fogják ellopni !! Ezek mind PS játékok !! maradjanak már azon !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...