Brit toplista: élen végzett a Marvel's Avengers

 • Írta: fojesz
 • 2020. szeptember 7.
 • Toplista
A múlt héten több nagyobb megjelenésünk is volt, így számítottunk rá, hogy felpezsdül egy kicsit a brit játékeladási toplista. Ez végül be is jött: az újoncok mind dobogósok lettek.

Az élen a Marvel's Avengers végzett, amely mindössze 2 százalékkal teljesített jobban a nyitóhetén, mint a Shadow of the Tomb Raider, vagyis az előző játék, amihez a Crystal Dynamicsnek köze volt.

Adja magát az összehasonlítás a legutóbbi nagy Marvel-címmel, a Marvel's Spider-Mannel is, itt azonban a Bosszúállók alulmaradnak, a PS4-exkluzív játék ugyanis háromszor jobb rajtot produkált. Érdemes persze megjegyezni, hogy a brit toplista csak a dobozos eladásokkal számol, ráadásul a Avengers egy generációvégi szolgáltatásalapú játék, és mint ilyen, hosszabb távon is lehet karrierje.

A második helyezettünk az új Tony Hawk-kollekció, a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 lett, amely 448 százalékkal pipálta le a kiábrándítóan sikerült Tony Hawk's Pro Skater 5 rajtját, míg a bronzérmet az NBA 2K21 vihette haza - ennek az eladásai 37 százalékkal maradnak el az elődjétől.

 1. Marvel's Avengers
 2. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2
 3. NBA 2K21
 4. Animal Crossing: New Horizons
 5. Mario Kart 8 Deluxe
 6. Minecraft (Switch)
 7. Grand Theft Auto V
 8. FIFA 20
 9. Ghost of Tsushima
 10. PGA Tour 2K21
4.
kanguru
manapsag mindent ellehet adni csak hypeolni kell/trendinek kell lenni es kell kolteni sokat a reklamra.
Total irrelevans, hogy milyen jatek, nem az adja el az elso napokban. Egy GTA 5-t sok ev utan ad el az reszben, hogy milyen jatek.
3.
kirk
jaj, de nagyon rossz, ezért nyitott az élen. Ha olyan népszerütlen lenne akkor top10-be se lenne benne.
2.
Neotechtr
#1: Ez az Avengers még szarnak sem jó, nemhogy játéknak. Ilyen gagyi cuccal is csak az játszi tuti, aki gyűlöli a videojátékokat. Full messziről látszik, hogy egy AAA szemét item shop kliens az egész.
1.
Antitroll
Egy dolog hogy élen nyitott amekkora pangás van. De hogy egy ilyen rakás szar játék aminél már a BETA rávilágított hogy egy híg fos amit a névvel próbálnak eladni jobban nyitott mint az amúgy nem szuper de amúgy teljesen korrekt Tomb Raider, na az hűen tükrözi a játékos társadalom aktuális szellemi szintjét. Pontosan ugyan úgy butul és csökevenyésedik mint a mozis közösség....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...