Spider-Man: Miles Morales - lopakodás és harc

  • Írta: gorien
  • 2020. október 16.
  • Videó
Link másolása
Épp csak befutott az előző videó, amely Miles Morales új négylábú cimboráját mutatta be, a Game Informer máris szállította a következőt, és ez már a harcról szól. Miles másfajta képességekkel rendelkezik, mint Peter, és ez a hasznára is válik.

Mivel a Game Informer a hónapban épp Pókember-lázban ég, dögivel számíthatunk tőlük látnivalókra a novemberben érkező Marvel's Spider-Man: Miles Moralesből. Az egész kezdődött egy csokor screenshottal és Rhinóval, majd egy macskamentésnek lehettünk szemtanúi, most pedig a harcból és Miles egyedi képességeiből kaptunk ízelítőt.

A harcok menete nyilván senkinek nem lesz ismeretlen, aki játszott a 2018-as Spider-Mannel, de néhány újdonságra azért számíthatunk: többek közt Miles láthatatlanná válását is kiaknázhatjuk. Peter Parker tanonca persze akkor sem habozik, ha néhány öklöst vagy bénító sokkot kell kiosztania.

A Spider-Man: Miles Morales november 12-én jelenik meg Amerikában és Japánban, nálunk csak november 19-én érkezik PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék egy Ultimate-kiadásban is megvásárolható, amely tartalmazza a 2018-as Spider-Man felújított változatát is – szintén nemrég láthattuk, hogy ez hogyan fest mozgás közben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...