Mortal Kombat 11 - Rain akcióban

  • Írta: gorien
  • 2020. október 16.
  • Videó
Link másolása
Míg odakint minden borús, ködös és szürke, a Mortal Kombat világának szereplői nálunk sokkal rosszabbul járnak, ha esős idő várható. Rain a Kompat Pack 2 részeként illusztrálja majd, hányféleképp lehet valakit a víz segítségével kivégezni.

Egy hete mutatkozott be a Mortal Kombat 11 következő karaktercsomagja, a Kombat Pack 2, amely részeként Rambo, Mileena és Rain is beszáll a soha véget nem érő bunyóba. Rain, a vizet uraló edeniai félisten kapta meg most gameplay-videóját, amelyben a sorozattól megszokott brutális módon használja a folyékony őselemet és újonnan szerzett katar tőrét is. Akkor sem szenved hátrányt, ha védekezésre kerül sor, hiszen amellett, hogy villámgyors, a testét is képes folyékonnyá tenni, hogy átengedje magán a támadásokat.

A Mortal Kombat 11 PC-n, PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switchen és Stadián játszható, ezekhez a változatokhoz a Kombat Pack 2-t november 17-től vásárolhatjuk meg. A karaktercsomag az aznap megjelenő Mortal Kombat 11 - Ultimate Editionnek is része lesz, amely az alapjátékkal együtt minden eddig kiadott DLC-t tartalmaz, és a többi platform mellett PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is elérhető majd.

2.
2.
DarkLord
Ezt odapakolták rendesen :)
1.
1.
Nothing
Ez a csóka egy kétlábon járó waterboarding...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...