God of War - PlayStation 5-ön 60 fps-sel fut majd

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 27.
  • Hír
Természetesen nem maradhat ki a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív címe, a 2018-as God of War sem a PS5-ön futtatható játékok listájáról. A mentéseink importálása mellett pedig 60 fps társaságában kiabálhatjuk majd, hogy "boy".

A God of War-széria legutóbbi része már a PlayStation 4 Prón is képes volt 60 fps-sel futni, azonban az éles szeműek könnyen kiszúrhatták, hogy a frame-time nem volt mindig konzisztens, illetve a 60 képkocka is inkább csak a nyugis részeken volt stabilan meg.

Habár a felbontásról nem esett szó, a fentebb említett problémák valószínűleg a PlayStation 5-ön már a múlté lesznek, ha a Favor Performance módban dobáljuk a Leviathant. Emellett a Santa Monica Studios örömmel jelentette, hogy a mentéseinket is minden probléma nélkül átvihetjük majd az új gépre.

Az utóbbi jó hír a God of War III Remastered mentéseire is vonatkozik, így Kratos harmadik kalandját is onnan folytathatjuk PS5-ön, ahol a jelen generációs konzolon félbehagytuk.

25.
Ps fanboy
#9: Szerintem a Rockstar games beéri a száz+milliós előadásokkal is....:)
24.
Clayman
Na akkor ez már pont 60-al több mint Xbox esetén.
22.
Yanez
Ha PS4 Prón is megvolt 1080-on a 60fps, akkor PS5-n simán 120 fps kéne legyen, de az a minimum, hogy egy előző genes játéknak hoznia kellene a 4K/60-at, de ennyi sem lesz meg PS5-n. Az én szememnek a 30 fps is elég, de azért illet volna tudnia a PS5-nek a 4K 60-at egy prevgen game esetében. Ugyanakkor betudom annak, amit crytek mondott, hogy ez azért van, mert pl a GoW is fix hardverre volt optimalizálva, ami a PS4.
14.
Pistons1990
#13: Persze eltúloztam a dolgot -:) tudom hogy számit -:) hack & slash, játékoknál meg pláne. Én ugy értem hogy azért én tudok élni 60 fps nélkül is. De amugy persze eltuloztam mert ha választhatok hogy 4k vagy 60 fps akkor nálam egyértelmü hogy inkább a 60 fps. -:)
13.
Fata Morgana
#10: Nem mindegy hogy 30 vagy 60 fps ezt ugye te sem hiszed el, vannak game-k amelyeknek kell a 60fps főleg egy hack & slash, vagy egy autós játéknál de egy FPS game-nél sem árthat.
10.
Pistons1990
#8: Ne haragudj de nem értek ezekhez a müszaki dolgokhoz. -:) csak probáltam józan észel gondolkodni hogy ha valami kétszer erősebb akkor alap kellene hogy legyen. De ezek szerint nem. Én hiszek neked. -:) én a mostani játékokat is ugyan ugy élvezem 30 fps-el. 3 méterre ülök a tv-től tökre nem izgat hogy 30 fps vagy 60 fps. Ha jó a játék akkor ugy is élvezem ha meg számomra szar akkor olyan mindegy hogy 30 vagy 60. -:)
8.
crytek
#5: Nem alap dolog mivel optimalizálva vannak fix hwre.. Ez meg nem ugyanaz a fix hardver mivel a vga is más a proci is.Pcn se véletlen jönnek patchek, driverek amik jobb fpst eredményeznek...
5.
Pistons1990
Nem értem hogy ebben mi a hír érték. A next gen konzolok elvileg kétszer erősebbek lesznek mint a mostaniak. Szerintem ez egy alap dolog kellene hogy legyen. Mondjuk ez a játék nekem igy is ugyan ugy élvezhető nekem aztan mindegy hogy 30 vagy 60 fps. Ugyan ugy élvezem. Itt az a gáz hogy egy kétszer erősebb konzolnál ez tök alapnak kellene hogy legyen mivel most is van olyan jaték ami 60 fps-el megy. Nem értem hogy milyen generácio valtás ez. De igazabol mindegy mert 2022-ben jön majd gondolom a ps5-PRO Nagyon gáz az egész. :D
3.
DollSyndrome
Uncsi ez az fpsre rejszolás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...