God of War - PlayStation 5-ön 60 fps-sel fut majd

  • Írta: Baloo
  • 2020. október 27.
  • Hír
Link másolása
Természetesen nem maradhat ki a PlayStation 4 egyik legjobb exkluzív címe, a 2018-as God of War sem a PS5-ön futtatható játékok listájáról. A mentéseink importálása mellett pedig 60 fps társaságában kiabálhatjuk majd, hogy "boy".

A God of War-széria legutóbbi része már a PlayStation 4 Prón is képes volt 60 fps-sel futni, azonban az éles szeműek könnyen kiszúrhatták, hogy a frame-time nem volt mindig konzisztens, illetve a 60 képkocka is inkább csak a nyugis részeken volt stabilan meg.

Habár a felbontásról nem esett szó, a fentebb említett problémák valószínűleg a PlayStation 5-ön már a múlté lesznek, ha a Favor Performance módban dobáljuk a Leviathant. Emellett a Santa Monica Studios örömmel jelentette, hogy a mentéseinket is minden probléma nélkül átvihetjük majd az új gépre.

Az utóbbi jó hír a God of War III Remastered mentéseire is vonatkozik, így Kratos harmadik kalandját is onnan folytathatjuk PS5-ön, ahol a jelen generációs konzolon félbehagytuk.

24.
24.
Clayman
Na akkor ez már pont 60-al több mint Xbox esetén.
22.
22.
Yanez
Ha PS4 Prón is megvolt 1080-on a 60fps, akkor PS5-n simán 120 fps kéne legyen, de az a minimum, hogy egy előző genes játéknak hoznia kellene a 4K/60-at, de ennyi sem lesz meg PS5-n. Az én szememnek a 30 fps is elég, de azért illet volna tudnia a PS5-nek a 4K 60-at egy prevgen game esetében. Ugyanakkor betudom annak, amit crytek mondott, hogy ez azért van, mert pl a GoW is fix hardverre volt optimalizálva, ami a PS4.
3.
3.
DollSyndrome
Uncsi ez az fpsre rejszolás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...