ARK: Survival Evolved - így fest Xbox Series X-en

  • Írta: gorien
  • 2020. október 28.
  • Videó
Link másolása
A Studio Wildcard dinoszauruszos túlélőjátéka a next-gen masinákat is becserkészi. Most kifejezetten az Xbox Series X-re hangszerelt változatról kaptunk egy bemutatóvideót, illusztrálva a változásokat.

Ma élesedik az ARK: Survival Evolved Xbox One-os változatának legújabb patche, amely előkészíti az Xbox Series X-es változatot is. Az újgenerációs látványt egy videóval is illusztrálták, de listába is szedték, hogy mire számíthatunk. A vizuális újítások között található dinamikus árnyékkezelés, magasabb felbontású textúrák, mindezt persze 4K felbontással, akár 60 fps-en is.

Nemcsak a szem számára ígérnek kellemesebb élményt: a játék hétszer gyorsabban fog betölteni Series X-en, lesz osztottképernyős multiplayer is, illetve akár száz főt befogadni képes, dedikált szerverek. Azt nem tudni, hogy ugyanezeket a PlayStation 5-ös változat is megkapja-e, mert a videó kifejezetten a Series X-es játékról szól.

Az ARK: Survival Evolved jelenleg elérhető PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen, valamint iOS-en és Androidon is. Az újgenerációs konzolok érkezésével azokon is játszhatóvá válik, továbbá 2021-ben egy stadiás változat is esedékes. A játék az Xbox Game Passben is megtalálható.

5.
5.
crytek
#3: Sok cég csak szeretne ilyen sokmilliós eladásokat produkálni a "szarjaikkal" És mint tudjuk a mai világban a pénz minden felett áll


kanguru: Ez csak egy sima upgrade nem "új verzió" és mivel jól fogyó cím persze hogy gondolnak a következő gen tulajokra is.
4.
4.
kanguru
Nem jatszottam vele sose, de kicsit kezd unalmas lenni, hogy a jatekhirek 70-80%-a manapsag valami regi jatek huszonnyolcadik kiadasa/ verzioja... a maradek nagyresze meg valami beta/early access jatek hype keltese
3.
3.
Ooorky
Fu mekkora trágya ez a "játék"...
2.
2.
Daniel21
2015-ös játékot elfuttat 60 fps-sel? Te jó ég... Anyaaa, hozd a kamerát!!

Hova nem fejlődik a technológia. :)
1.
1.
crytek
Kezdik túltolni.Értem én ,hogy egy új terméknek kell a promo ,de akkor ne a kb létező legszarabb hw-hez hasonlítgassák amire megjelent az ARK.. Miért nem tették mellé a One X-et?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...