Next-gen frissítést kap a No Man's Sky is

  • Írta: fojesz
  • 2020. október 30.
  • Letöltés
Link másolása
Miután a Hello Games a megjelenése óta gőzerővel dolgozik a No Man's Sky-on, talán annyira nem meglepő, hogy a csapat a következő generációs konzolok érkezésére is felkészíti a játékot.

A No Man's Sky is megkapja a maga next-gen frissítését az újgenerációs konzolok érkezésével párhuzamosan, ezt ráadásul ingyen érhetjük el, amennyiben rendelkezünk a játék PS4-es vagy Xbox One-os változatával.  A mentéseinket szabadon költöztethetjük, ezenkívül a keresztplatformos játék lehetősége is adott lesz.

Az új változat 4K-t, 60 fps-t és szupergyors töltést ígér, miközben részletgazdagabb kidolgozásnak, szebb fényeknek és árnyékoknak, valamint nagyobb látótávolságnak örülhetünk. A multiplayer szerelmeseinek jó hír lehet, hogy immár konzolokon is harmincketten játszhatunk egyszerre, valamint minden korábbinál nagyobb bázisokat építhetünk majd.

A PlayStation 5-ös változat ezenkívül kihasználja a DualSense kontroller és Tempest 3D előnyeit, továbbá a visszafelé kompatibilitás révén a PlayStation VR-os kiadást is elérhetjük az új konzolon keresztül.

5.
5.
Aanash
Az igen hogy helyre kupálták ezt a játèkot.
4.
4.
Ganzer
#3: Hát nem bánnám. Bosszantó hogy a régebbi gtx 970es asztali pc-men meg tökéletesen futott.
3.
3.
Lacek896
#2: Nálam ugyan ez a helyzet R5 2600, 16 GB Ram, MSI 1660 kombó mellett. Ha olyan bolygón kolbászolok mint fenti videóban, az aljnövényzetet szinte az orrom előtt tölti be a játék, egyes bázis elemeket pl. épület alapokat pedig elfelejti megjeleníteni.

Másik oldalon írják még hogy kap majd minden platform egy komolyabb optimalizálást, nagyon remélem hogy lesz látszata.
2.
2.
Ganzer
#1: Én is elengedtem ezt a játékot, bár más miatt. Nálam szarrá akad a játék, lassan tölti be a textúrákat, stuttering stb. egy rtx 2060as i7-es 16gigás laptopon. Neten létező összes fixet kipróbáltam, semmi nem használ. De érdekes hogy minden más játék full hd-ban szépen megy.
1.
1.
shatterhand
Szokásos: megnézem a trailert es kedvet kapok, letöltöm. Aztan 2ora utan kilépek mert annyi minden lootot tolnak elém,hogy azt se tudom már hol vagyok és mit csinálok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...