Godfall - itt a hivatalos gépigény

  • Írta: Baloo
  • 2020. november 3.
  • Gépigény
Mivel nálunk egy héttel később jelenik meg a PlayStation 5, mint a világ egyes tájain, a Godfall PC-s verziója egy héttel beelőzi a konzolos megjelenést. Nemrég megkaptuk a hivatalos gépigényét is.

A világ bizonyos régióiban már november 12-től elérhető lesz a Godfall PlayStation 5-re, mint a konzol egyik nyitócíme, azonban kis hazánkban a várakozás egy héttel tovább nyúlik, hiszen nálunk majd csak november 19-én debütál a Sony következő generációs gépe. Ellenben akik PC-n szeretnének elmerülni a Gearbox és a Counterplay Games looter-slasherében, azok már jövő héten megtehetik ezt, és most az is kiderült, hogy milyen vas szükségeltetik hozzá:

A készítők egy tweetben osztották meg a fenti képet, amelyből kiderül, hogy a Godfall PC-n sem éri be 8 GB RAM-mal, valamint az eddig középkategóriásnak számító AMD Radeon RX 580-at és NVIDIA GeForce GTX 1060-at is belépőszintnek jelölték meg. Az mondjuk nem derült ki, hogy a megjelölt gépigény az 1080p-s vagy esetleg 1440p-s felbontásra vonatkozik, de az könnyen megtippelhető, hogy semmiképp sem a 4K-ra.

A premierkor a Godfall PC-s kiadása kizárólag az Epic Games Store-ban lesz majd elérhető.

3.
crytek
4k ba 12gb vramit zabál durva....
2.
Stranger
#1: Igen, ugye milyen jó? Akkor simán megy egy 2014-es GTX980-al is. Mintha 2013-ban a mostani konzolmegjelenéskor lehetett volna 2007-es hardverekkel játszani, nextgen játékokkal.

De majd valaki biztos megmagyarázza hogy milyen nehéz manapság játékokat futtatni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...