Brit toplista: töretlen a FIFA 21 népszerűsége

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 9.
  • Toplista
Link másolása
A múlt héten újra bezárt az Egyesült Királyság a koronavírus-járvány miatt, igaz, ezúttal ennek még nem érezni annyira a hatását a játékeladásokon, mint tavasszal. A DiRT 5 a lista alján kezdett, miközben a FIFA 21 újra megszerezte az aranyérmet.

Tavasszal a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedések összességében pozitív hatással voltak a játékeladásokra, ezúttal azonban még nem látszik ez a lendület. A dobozos értékesítések azért így is 13 százalékkal nőttek az elmúlt hét számaihoz képest, ami nem rossz teljesítmény, ráadásul a Switch továbbra is gőzerővel robog, itt 38 százalékos volt az erősödés.

A toplistát ötödik hete vezeti a FIFA 21, míg a dobogó második és harmadik fokára egy-egy Switch-exkluzív fért fel: az Animal Crossing: New Horizons a második, míg a Mario Kart 8 Deluxe a harmadik lett. Az újoncok közül a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered csak a harmincötödik lett, míg a DiRT 5 még gyengébben kezdett, és csak a harmincnyolcadik pozíciót csípte meg - igaz, itt nem kicsit bekavarhatott a képbe, hogy a játékot next-gen nyitócímként promózták.

  1. FIFA 21
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Watch Dogs Legion
  5. Minecraft (Switch)
  6. Super Mario 3D All-Stars
  7. Ring Fit Adventure
  8. Minecraft Dungeons
  9. Grand Theft Auto V
  10. L.O.L Surprise! Remix: We Rule The World
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...