Johnny Silverhand is játszható a Cyberpunkban

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 19.
  • Videó
Link másolása
A CD Projekt RED az este közzétette a Night City Wire-sorozat ötödik és egyben utolsó adását. Kaptunk egy új gameplay trailert, közelebbről is megismerhettük Johnny Silverhandet, emellett a zenékről és a JALI technológiáról is szó esett.

A műsor felét Johnny Silverhandnek szentelték a készítők, ami nem olyan meglepő, a Keanu Reeves által alakított karakter ugyanis egyáltalán nem mellékszereplő a játékban. A történet szerint főhősünk, V meglovasít egy biochipet, mivel azonban az megsérül, kénytelen behelyezni a fejébe, hogy megóvja a továbbiakban.

Ettől a perctől kezdve a testén kénytelen a jó ötven éve halott, egyébként katonai múlttal rendelkező legendás rocksztár "technoszellemével" osztozni, az pedig rajtunk múlik, hogy mennyire jövünk majd ki vele. Néhány küldetés erejéig mi magunk is belebújhatunk a karakter bőrébe, így közelebbről is megismerhetjük a cinikus és nárcisztikus úriembert.

A Night City Wire során kaptunk egy új előzetest, amelyet teljesen a karakternek dedikált a CD Projekt RED, valamint megnézhettünk egy videóinterjút Keanu Reevesszel, aki nem csak a hangját adta Johnnynak, hanem konkrétan el is játszotta őt motion capture segítségével. Emellett a fejlesztők is mesélnek a színésszel való közös munkáról.

Az epizód későbbi részeiben is akad kulisszák mögötti videó bőséggel. Szó esik az aláfestő zenékről, ahol a zeneszerzők célja az volt, hogy kirángassák a cyberpunkot a nyolcvanas évekből, és megbolondítsák azt a kilencvenes évek hangulatával - ezekből meg is hallgathattok egy hat számból álló ízelítőt a készítők YouTube-csatornáján. Később előkerül a játékbeli rádiókban visszaköszönő soundtrack is, amelyből többek között Elon Muskné Grimes is kivette a részét:

A folytatásban a JALI technológia kapta a főszerepet: ez a megoldás procedurálisan generálja le a játékbeli karakterek arcmimikáját a szinkronszínészek hangja alapján, így a szereplők szája tökéletesen igazodik mondókájukhoz, szóljon az bármilyen nyelven.

A műsort egy hosszabb gameplay trailer zárta: ezt követően nincs más dolgunk, mint hátradőlni, és kivárni, míg a Cyberpunk 2077 december 10-én megjelenik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A teljes mai adást itt nézhetitek vissza.

19.
19.
Beniciodeltoro
2021 karácsonyára már a fa alatt lesz :)
Ha nem csúsztatják 22-re, ha 8 év nem volt elég ,lehet 10 elég lesz :)
18.
18.
DragonBleacPiece
#17: azt hogy ott egy igazi mad lad :D
17.
17.
Ooorky
#12: Vajon mit szólnának General Buttnaked cosplay-hez?
15.
15.
delphijos
#12: Ja, majd jönnek a paparazzók is , hogy “ott van Keanu” :D
13.
13.
hedzsooo
#12: Nem ejjjted, h NeKi LaTnIa KeLl magat a jatekban, amugy maskeppen nem fog rajonni, sem elhinni h most eppen majd Johnny-t iranyitja...;D XD

Ami neki kellhet az vmi BioWare Anthem lehet, ahol vehet/kaphat skineket es nezegetheti oket... v. vmi ilyesmi szerintem.:-)))
12.
12.
DragonBleacPiece
#9: figyi, nem csak a kinézet kell nézni, szóval nem csak hogy látod-e a karaktered vagy nem, hanem pl biztosan másképp fognak viszonyulni hozzád az npck, ha vele mész. érezni fogod hogy mást irányítasz, meg tükrökben is ottleszel, a hangod is más lesz stb, kapsz visszahatást a világból ,nah érted mire gondolok. szerintem a külsőnkkel is hasonló lesz, azt is megfogják szólni az utcán az npck
10.
10.
hedzsooo
#9: jajj, szerintem ez amugy nem neked valo jatek lesz... :D
9.
9.
Nate Hope
#7: Johnny Silverhand. Mivel FPS lesz, sokat nem nyom a latba vizuálisan, hogy őt is lehet majd terelgeni.
7.
7.
hedzsooo
#5: Mibol nem fogsz latni sokat? :-)))
6.
6.
hedzsooo
#2: ...Hat, h en ne a ME: Andromedat, de pl. 1 uj jatekot hozzak fel peldanak, bizony az AC: Valhallaban is elferne ez a technologia.... Amugy meg ok is ugy emlegetik mint az eddigi legjobbat, nem pedig ugy mintha tokeletes lenne. Egyszeruen csak jobb a tobbi jelenleg hasznalt technel ebben a katban
5.
5.
Nate Hope
Mondjuk sokat nem lehet majd belőle látni :D
4.
4.
Obi Wan Kenobi
#2: Szerintem is rossz egy scriptelthez képest, de fényévekkel jobb mint a mass effect andromeda arcai, amik azt hiszem hasonló módszert használtak de közel sem volt ennyi nyelv benne.
3.
3.
hedzsooo
A 6 uj szam is a jatekbol elegge hangulatos, azt is hozzatok majd le!!! :-)))
2.
2.
Zedas
Minden részben áradoznak az ajakszinkronról, ami szerintem borzalmas lett. Nyilván piszok nehéz lehet tökéletesre megcsinálni, de én nem tolnám ennyire, ha nem százas.

Vagy szerintetek jó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...