Marvel's Avengers - decemberben jön az első DLC

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 19.
  • Letöltés
Link másolása
Mivel a Marvel's Avengers rajtja nem sikerült a legjobban, a készítők elhalasztották az első sztorikiegészítőket, hogy a hibajavításra tudjanak fókuszálni, a következő hónapban azonban elkezdik bővíteni az online játékot.

A Square Enix újabb War Table-adással jelentkezett a délután folyamán, ezúttal azonban egy Deep Dive formátumú epizódot kaptunk, amely csupán egyetlen témára fókuszál.

A főszerepet a Marvel's Avengers első Operationje, vagyis sztorikiegészítője kapta, amelynek még októberben kellett volna megjelennie a tervek szerint, mivel azonban a játék rajtja nem sikerült a legjobban, a készítők elhalasztották a premiert, és hibajavítással töltötték az elmúlt hónapokat.

A Taking A.I.M. címet viselő kiegészítő december 8-án debütál majd, a főszereplője pedig az Ashly Burch által megszólaltatott Kate Bishop lesz, akivel új sztoriküldetéseken kell átverekednünk magunkat, miközben új helyszíneket járunk be, eddig nem ismert ellenfelekkel csapunk össze, és egyedi jutalmakat gereblyézünk össze.

A sztori szerint Kate a mentora, Hawkeye keresésére indul, ahogy azonban az lenni szokott, a kaland eldurvul, hősnőnk pedig egy olyan összeesküvés kellős közepén találja magát, aminek Nick Furyhoz és az időutazáshoz is köze lesz. Így találkozik majd a kőkemény ellenfélnek ígérkező Super Adaptoiddal is, amely az összes Bosszúálló képességeit magáénak tudhatja.

A fenti videóban Kate képességeit is szemügyre vehetjük: habár a karakter első számú fegyvere az íja lesz, a kvantumenergiának hála akad néhány extra trükk a tarsolyában.

A DLC a korábbi ígéreteknek megfelelően ingyenes lesz, a folytatásra pedig - a next-gen verzióval egyetemben - 2021 elején számíthatunk: a Future Imperfectben Hawkeye-jal a távoli jövőbe utazunk majd.

1.
1.
Valamikor majd visszatelepitem, es megnezem, nem rossz karakternek tunik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...