TGA 2020: Új pályát teaselnek az Among Us alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 22.
  • Teaser
Új pályát villantatottak a fejlesztők az Among Us alig párnapos Twitter-fiókján. A jelek szerint a teljes bemutatóra a The Game Awards pár hét múlva esedékes műsorában számíthatnak majd a rajongók.

Az Among Us napjaink egyik slágerjátéka, az anyag annyira felkapott lett, hogy a fejlesztők még a második rész munkálatait is lefújták annak érdekében, hogy az első részre koncentrálhassanak.

A címnek a The Game Awards műsorában is helyet szorítottak, hiszen az Among Us is szerepel a díjátadó jelöltjei között, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy a játék új pályájáról a magyar idő szerint december 11-én, hajnalban esedékes műsorban hullik majd le a lepel.

Ebből egyébként az első ízelítőt épp a napokban kapták meg a rajongók a fenti kép formájában, amely a játék frissen indított Twitter-fiókján debütált: ez alapján a helyszín meglepően világosnak és rendezettnek tűnik, nem mellesleg pedig direkt utalás az Among Us mögött álló 
Innersloth kiadásában megjelent The Henry Stickmin Collectionre.

12.
Turley
#6: Barátok nem ártanak hozzá, akkor nagyon élvezhető. Nyilván ha egyedül próbálkozol random matchmakinggel ezzel találkozol
11.
Ooorky
#9: Úgy tudom pc-n van voice chat.
10.
Ooorky
#5: Az, de undorító még amikor 3-4-en felmennek public-ra és fedezik az impostor-t, ha közöttük van, sorba kirúgva a többiek.
9.
Johnny007
#8: ember te milyen idiótaságokat beszélsz :D Ez egy mobiljáték volt eredetileg, amit átírtak PC-re, mióta találnak ki mobiljátékokat haveri csoportoknak ?!?!?!?! A pénzről szólnak a mobilos cuccok semmi másról, próbáld ki mobilra ingyenes ez a ganaj, és minden játék után jön egy 30 másodperces reklám de meg is veheted 700 ft-ért. Ha annyira haveroknak találták volna ki akkor lenne benne voice chat meg friend rendszer ami rohadtul nincs.
8.
Mortis
#2: ez a játék élvezhetetlen egyedül, mivel nincs szintlépés vagy jutalomrendszer mint általában a multi játékokban. ezt csoportjátékra találták ki. mondjuk még nem jött össze a 10 emberünk soha, de már négyen is jól tudunk szórakozni.
7.
delphijos
#5: De ha a szerverek szarakodnak, ez is fél óra mire összejön.
6.
Johnny007
#3: mint mondtam, fél óráig kb tényleg jó, de aztán rájössz hogy SEMMI értelme, tök mind1 hogy ők vagy ti nyertek, a végkimenetel ugyan az. Abszolút semmi örömöt nem okoz ha nyerünk, kövi meccs és ennyi, az se ha ők nyernek mert ehh kövi meccs.

Azt írták elvileg raktak be "valamiféle" (ők is így fogalmaztak) anti cheatet de annyit ér mint halottnak a puszi. Ja és akkor ne is beszéljünk arról, hogy ha véletlen impostor is leszel a fele player kilép, és 1 ölés után már meg is nyerted a meccset kb :D
5.
warrior1991
#2: Haverokkal /csoportban játszani és nincs ilyen probléma.
4.
medson
#2: Persze igaz, tényleg sok a cheater, valami account rendszenek kéne lennie a prioritásnak nem pedig új mapnak.
3.
medson
#2: Nem tudom én pl szeretek crewmate lenni és kibogozni hogy vajon ki lehet az impostor, az igazi meg ha ismerősökkel nyomja az ember.
2.
Johnny007
nagy szám, a játék még mindig egy rakás szar, nem lehet hétvégente játszani mert a matchmaking szerverek tele vannak, arról nem is beszélve hogy a cheaterek állandóan magukat rakják be impostornak és így te sose leszel az, crewmateként meg olyan qrva unalmas a játék hogy semmi értelme ... Kb fél óráig vicces aztán mehet a kukába mert oda is való
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...