Filmes hírek a vasárnapi ebéd mellé

  • Írta: fojesz
  • 2020. november 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Mára is jutott egy nagyobb csokornyi filmes és sorozatos hír: szó lesz a Fekete párduc és a Deadpool folytatásáról, az új Predator-filmről, és megmutatjuk a Tom és Jerry-mozi első előzetesét is.

Júliusban indulhat a Black Panther 2 forgatása

A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy 2021 júliusában indulhat a Black Panther 2 forgatása Atlantában, amely durván hat hónapig fog tartani. A munkálatok rajtját eredetileg márciusra időzítették, a főszereplő Chadwick Boseman halála után azonban el kellett napolni a dolgot. A Marvel még nem árulta el, hogyan folytatják a sztorit Boseman nélkül, az viszont biztos, hogy nem pótolják majd CGI-jal. A hírek szerint a T'Challa húgát alakító Letitia Wright komolyabb szerephez juthat az új részben.

Úgy tűnik, sínen van a Deadpool 3

Noha Ryan Reynolds már kijelentette, hogy a Deadpool harmadik része a Marvel Studios szárnyai alatt is elkészül, a projektet nagy bizonytalanság övezte, így a Deadline legutóbbi pletykái kifejezetten biztatóan csengenek: eszerint a Disney leigazolta Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin párosát (Bob’s Burgers), hogy írják meg az új, továbbra is 18 pluszos kategóriába szánt rész forgatókönyvét. A hírek szerint mind a stúdió, mind Reynolds úgy gondolja, hogy a nővérek tökéletesen passzolnak az elképzelésükhöz.

Újabb Disney-filmek köthetnek ki a Disney+-on

A Deadline számolt be róla, hogy a Disney három élőszereplős adaptációja esetében is fontolgatja, hogy kapásból a Disney+-on teszi elérhetővé azokat, és így lemond a mozipremierekről. A Szörnyella-, a Pán Péter- és a Pinokkió-film így a streamingszolgáltatáson keresztül debütálhat, igaz, azt még nem tudjuk, hogy milyen üzleti modell mellett: a Disney például az új Pixar-filmet is ingyenesen az előfizetők rendelkezésére bocsátja, az élőszereplős Mulan azonban csak felár ellenében volt kölcsönözhető. A fenti filmek közül egyedül az Emma Stone főszereplésével készülő Szörnyella kapott dátumot, ezt jelenleg 2021. május 28-ra ígérik.

Rebootolják a Rózsaszín párducot

A The Hollywood Reporter jelentése szerint az MGM a Pink Panther-sorozat rebootolására készül, méghozzá a Sonic-film rendezőjével, Jeff Fowlerrel és a legutóbbi Bad Boys-epizód írójával, Chris Bremnerrel a fedélzeten. Az új rész egyszerre nyúlna vissza az élőszereplős mozikhoz és a rajzfilmekhez, a történet szerint ugyanis a főszereplő nyomozó egy traumatikus esemény hatására azt kezdi hallucinálni, hogy a társa egy rajzolt rózsaszín párduc.

Dan Trachtenberg rendezi az új Predator-filmet

Szintén a Deadline szállította az infót, miszerint a 10 Cloverfield Lane rendezőjétől, Dan Trachtenbergtől érkezik majd az új Predator-film, aminek semmi köze nem lesz a 2018-as epizódhoz. A hírt azóta már a direktor is megerősítette, aki egyáltalán nem örült a szivárgásnak, állítása szerint négy éve dolgoznak a projekten, és meglepetésnek szánták a dolgot. A találgatások szerint nem is kommunikálták volna előzetesen, hogy az alkotásnak köze van a Predatorhoz.

Alaposan kibővült a Stranger Things szereplőgárdája

A Netflix egy sor új arcot igazolt a Stranger Things negyedik évadához. Állandó szereplőként érkezik majd Jamie Campbell Bower (Sweeney Todd), Eduardo Franco (Booksmart) és Joseph Quinn (Catherine the Great), míg visszatérőként a legendás Robert Englundot (A Nightmare on Elm Street), Tom Wlaschihát (Game of Thrones), Sherman Augustust (Westworld), Mason Dye-t (The Goldbergs) és Nikola Djurickót (Genius) láthatjuk majd. A folytatás első teaserét itt nézhetitek vissza, míg az új karakterekről a Stranger Things Twitter-fiókján olvashattok.

Februárban folytatódik a The Walking Dead

A koronavírus-járvány a The Walking Dead menetrendjét is felrúgta: a finálénak szánt tizenegyedik évadot elhalasztották, a tizedik évadot pedig kibővítették hat epizóddal, amelyek hosszas szünetet követően kerülnek majd adásba. Az első extra részre február 28-án számíthatunk, utána pedig hetente jönnek az újabb felvonások - az évadzáró így április 4-én esedékes. Szinopszisunk is van már hozzájuk, az esetleges spoilerek miatt viszont ezeket csak linkeljük.

Trailert kapott a Tom & Jerry

2021. március 5-én Tom és Jerry mozifilmet kap, ezúttal kedvenc karaktereink egy élőszereplős világban találják majd magukat. És bár úgy tűnt, kezdenek megbékélni, amikor egy hotel Tomot kéri fel arra, hogy szabadítsa meg őket Jerrytől, ismét kirobban a háború közöttük - innen már nagyjából sejthetitek, hogy mire számítsatok.

Bónuszkontent: Rick és Morty a PlayStation 5-öt hirdeti

És láthatóan sok pénzt kaptak érte.

12.
12.
Ooorky
#3: Csak nálunk volt az a címe. Megvan eredeti VideoCD-n :D
11.
11.
#7: egyetértek. Semmi 3D-s árnyékolás Tom-on és Jerry-n, ez így nagyon gáz élőszereplős filben, ami ugye tök 3D.
10.
10.
JohnSpartan
Tom és Jerry nekem tetszik így első látásra. Nem zavar amikor keverik az èlő szereplőket a fírkákkal!
9.
9.
JohnSpartan
Abban még az eredeti jelmezt használták fel. De gondolom màr nem Van Damme futkàrozott benne... XD
De eskü jobb filmenk tartom azt mint az új Predinek nem nevezhető fostengert!
8.
8.
JohnSpartan
Van remèny egy normális Predire? Hihetetlen!
Pedig màr elkönyveltem hogy végleg eláshatom... Hála ég nem egy olyan szarral fejezik be mint a legutobbi trágyadomb! Sok sikert kívánok a project-hez nekik!
7.
7.
C0m1n65un
Ezt a Tom & Jerry-t valaki komolyan gondolta? Iszonyú rosszul néz ki így "félanimációsan". Sonic jól nézett ki az élőszereplős világba, de Tom és Jerry teljesen nem illik bele a környezetbe. Nagyon eltolták. Fáj a retinám!
6.
6.
Nate Hope
A Deadpool 3-nak örülök, de még mindig tartok a Disney befolyásától.

Nagy rajongója vagyok a Predator-univerzumnak, ennek ellenére nem hinném, hogy jó ötlet tovább erőszakolni már ezt a szegény frencsájzt.
5.
5.
Aanash
#4: Pontosítva dna-predator a címe.
Mark Dacascos a főszereplője.
Asylum minősèg ès talán azèrt predator, mert egyrèszt a címe is az, másrèszt elvileg láthatatlanná tudott válni a nyomoronc, meg a Dacascos is csapdákat csinált neki mint Schwarzi ès a látása is hasonló.
Koppintja valamennyire a Preador 1-et, csak nagyon rosszul.
Ajánlom megtekintèsre.
4.
4.
Aanash
Volt valami predator 3 fèlesèg, talán dzsungeles valami, de emlèkeim szerint valami gagyi film volt.
3.
3.
Nothing
#2: Harmadik része már volt, ha jól emlékszem...
2.
2.
Ooorky
"új Predator-film, aminek semmi köze nem lesz a 2018-as epizódhoz"

Ennél már csak az lenne jobb hír, ha Predator 3 lenne a címe és ott folytatnák ahol '90-ben abbahagyták.
1.
1.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...