Dead Cells - jövőre jön a második fizetős DLC

  • Írta: gorien
  • 2020. december 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Dead Cells metroidvania világa az év elején mocsárral és arborétummal bővült, és belátható időn belül újabb területeket fogunk kapni, természetesen új ellenfelekkel megtömve. A Fatal Falls elnevezésű DLC-t jövő év elején várhatjuk.

Két évvel ezelőtt vethettük bele magunkat a Dead Cells önmagát folyton átrendező, szörnyek lakta világába, a fejlesztők pedig azóta is lankadatlanul támogatják a játékot. Ennek meg is van a hatása: a Motion Twin bejelentése alapján világszerte már 3,5 millió példányt adtak el ebből a metroidvania roguelike-ból. A bejelentésnek van egy másik, még izgalmasabb része is: 2021 első negyedévében számolhatunk a Dead Cells következő fizetős DLC-jével.

Az első nagyobb kiegészítő, a Bad Seed az év elején jelent meg, amely új biome-okat, ellenfeleket és felszereléseket adott a játékhoz, és ezúttal is hasonlóra számíthatunk. A Fatal Falls a Fractured Shrines és az Undying Shores elnevezésű területekkel bővíti a szigetet, és új bossokat is kapunk, ezzel tetézve a játékközépi izgalmakat. A pontos részleteket később fedik fel.

A Dead Cells játszható PC-n, Xbox One-on, PlayStation 4-en, Nintendo Switchen és mobilokon is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...