Black Ops: Cold War - változik a fegyverbalansz

  • Írta: szlav
  • 2020. december 13.
  • Letöltés
Link másolása
December 16-án, némi késést követően végre elindul a Call of Duty: Black Ops - Cold War első szezonja, a sok újdonság mellett azonban komoly változtatásokat kaphatnak a már meglévő fegyverek is.

Az eddigi legnagyobb frissítésére vár a Call of Duty: Black Ops - Cold War. A játék első szezonjával számos új térkép, játékmód és fegyver válik elérhetővé, de itt az ideje annak is, hogy a Treyarch csapata némileg átrendezze a jelenlegi erőegyensúlyt (vagy éppen annak hiányát). A játék tervezője, Tony Flame elárulta, hogy pontosan így fognak tenni.

Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan mit tartogat majd a fegyverekre ható balanszkör, a közösség visszajelzései alapján azonban valószínű, hogy a hármas sorozatokat lövő karabélyok, vagyis az AUG, illetve az M16 gyengülhetnek majd, ezek ugyanis egyetlen célzott sorozattal képesek bárkit eltüntetni. Néhányan panaszkodnak a shotgunok jelenlegi helyzetére is, hiszen a sörétesek ezúttal másodlagos fegyverként kaptak helyet a játékban.

Ezen felül pedig továbbra is ott leng a képzeletbeli inga a mesterlövészpuskák felett. A játék bétájában elképesztően erősek voltak a távcsövesek, a játék megjelenésére azonban a fejlesztők alaposan legyengítették őket. A jelenlegi állapotukban a sniperek gyakran csakis felsőtesti találattal vagy fejlövéssel halálosak, a célzás animációja pedig kifejezetten lassú.

Mindez nyilvánvaló hátránynak számít, a Cold War azonban lényegében eltüntette a fegyverrándulás mechanikáját, vagyis célzás közben jóval kevésbé mozdul el a távcsövünk, miközben találat ér bennünket. Sokak szerint tehát ezen a fronton is várható némi változtatás. Hamarosan kiderül, hogy mivel készül a Treyarch.

2.
2.
imice
Vegyél normális gépet és jó lesz a grafika! vagy szemüveget!
1.
1.
domecske
Nevetséges és gagyi a grafika. 7-8 évvel ezelőtt ennél komolyabb játékok voltak. Hatalmas hiba volt megvenni. A tavalyi COD fényévekre van ettől....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...