Brit toplista: újra élen a FIFA 21

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 29.
  • Toplista
Link másolása
Helyreállt a világ rendje, a karácsonyi héten már ismét a FIFA 21 vezette a brit játékeladási toplistát, míg a múltkori aranyérmesünk, az Assassin's Creed: Valhalla a második helyre csúszott vissza.

A FIFA 21 és az Assassin's Creed: Valhalla mellé az Animal Crossing: New Horizons ért még oda a dobogóra, miután a Call of Duty: Black Ops - Cold War az ötödik, a Cyberpunk 2077 pedig a nyolcadik helyig csúszott vissza. A toplistán szereplő játékok eladásai egyébként többnyire visszaestek, egyedül a FIFA tudott erősödni a múlt héthez képest: a focis anyagból 8 százalékkal több példány talált gazdára.

Érdemes kiemelni, hogy az ezúttal negyedik helyen végző Mario Kart 8 Deluxe az eddigi legjobb évét zárta az Egyesült Királyságban; noha a Nintendo pénzügyi beszámolói alapján pontosan tudjuk, hogy a kartjáték milyen számokkal büszkélkedhet, azért így is megdöbbentő, hogy a cím évről évre javít az eredményein. Nagyot szakított a Just Dance 2021 is, amely időarányosan 35 százalékkal több vásárlót vonzott, mint a tavalyi rész, ráadásul attól sincs messze, hogy az új Watch Dogsot is megelőzze eladások terén.

  1. FIFA 21
  2. Assassin's Creed: Valhalla
  3. Animal Crossing: New Horizons
  4. Mario Kart 8 Deluxe
  5. Call of Duty: Black Ops - Cold War
  6. Spider-Man: Miles Morales
  7. Just Dance 2021
  8. Cyberpunk 2077
  9. Super Mario 3D All-Stars
  10. Minecraft (Switch)
3.
3.
JinjeR
Ki a f@szt érdekel Brit toplista?
2.
2.
Őrnagy
Én direkt nem reagálok az ilyen hírekre semmit. Ja, most is reagáltam, fenébe! Bejött a hírszerkesztők ördögi terve.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...