Jim Ryan: a The Last of Us-sorozat csak a kezdet

  • Írta: Baloo
  • 2021. január 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony sem hagyta ki az idei CES-t, amely során a PlayStation-üzletág vezérigazgatója, Jim Ryan is beköszönt egy rövid videóval, és elhintette, hogy játékaik a jövőben más platformokat is meghódítanak majd.

Nem volt egy zökkenőmentes út, de úgy néz ki, hogy végre-valahára napvilágot lát hamarosan az Uncharted-mozi, gőzerővel készül a The Last of Us-sorozat, és a PlayStation CES 2021-es videója alapján a cég nem tervezi ezután sem behúzni a kéziféket:

"Izgatottak vagyunk, hogy tévé- és moziképernyőkre hozhatjuk a legjobb PlayStation-címeket. Tom Hollanddal a főszerepben idén debütál az Uncharted-mozi, és a The Last of Us sötét, érzelmekben gazdag története is ellátogat az HBO-ra. Ez azonban csak a kezdete annak, hogy a történeteinket egy újabb médiaplatformra költöztessük, hogy azokat egy szélesebb közönség is megismerhesse" - mondta Jim Ryan.

Ryan mondataiból jól kivehető, hogy a fent említett franchise-ok után további sikeres játékaik is saját sorozatot, mozi- vagy esetleg animációs filmet is kaphatnak a jövőben, így már most kíváncsian várjuk, hogy Drake és Joel után kik költöznek még át a "nagy képernyőkre".

10.
10.
Ooorky
#9: Ha tudod miért kamuzol?
8.
8.
Ooorky
#7: Planescape: Torment a Planescape modulon alapul, ami a DnD kiegészítője volt ultramagas szintű karaktereknek.
6.
6.
DarkCrash
#2: Nem? Szerintem a valaha keszult legjobb adaptacio a Silent Hill minden kis hibajaval egyutt.
3.
3.
Beniciodeltoro
Las of ust sztem nem tudják elbacni, ha a gárda jó akkor kasszasiker, és mivel sorozat ,nem kell bukással számolni mint a mozifilmeknél.
Uncharted sztem a Tomb Rider sorsára jut, nekem egyik Tom rider se tetszett filmen, bár lehet sorozatban jó lesz.

Killzonet és a GTA-t nézném még meg .
Ridley Scott nagyon befürdött ezzel a Raised by Wolves-al, szóval már a név sem számít.
2.
2.
Slik
a nagy szavak es igeretek elott en meg azert megnezem h sikerul az uncharted film mert meg talan soha nem lattam jo jatekadaptaciot filmvasznon... az last of usnak valamiert tobb bizalmat adok mert a sorozatok altalaban jobban sikerulnek

pedig nem ertem mi olyan nehez benne... teljesen adott minden csak egy kis izlessel es lelekkel kene lemasolni amit mindenki szeret a jatekokban es biztos mukodne
1.
1.
Cell4
Egy igényesen összerakott Killzone sorozat, esetleg egy ütős God of War film nem lenne rossz. :) A Horizon-nal nem volt dolgom, de nem tartom kizártnak, hogy abban is lenne annyi potenciál, hogy egy sorozatot rá lehessen építeni. :)

Mondjuk először várjuk meg, mi lesz az Uncharted mozival, meg a Last of Us sorozattal. Utóbbival kapcsolatban mondjuk optimistább vagyok, de az előbbivel nem igazán...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...