Lost Planet: Extreme Condition - PC vs. X360

  • Írta: Daks
  • 2007. április 17.
  • Képek
Link másolása
Egy mázsa új kép érkezett, mely a Lost Planet PC-s és Xbox 360-as verzióit hasonlítja össsze. A Capcom-os srácok valamit nagyon tudnak!
Egy mázsa új kép érkezett, mely a Lost Planet PC-s és Xbox 360-as verzióit hasonlítja össsze. A Capcom-os srácok valamit nagyon tudnak!



A most megjelent shotok alapján a PC átirat simán lenyomja a 360-ra írt, korábban Xbox exkluzív nagytestvért. Azért ne essetek hasra: a fejlesztők szerint legalább egy 1500-2000 dolláros csúcsszámítógép kell, ami überelni tudja a Microsoft konzol teljesítményét. Ha így nézzük, már nem is olyan happy a helyzet...

13.
13.
gringos
Itt nem az a lényeg, hogy egy kicsivel szebb a grafika, hogy élesebb hogy pontos legyek, hanem hogy kijön PC-re. Sok hülye azon vitatkozik hogy a grafika élesebb a grafika jobb a grafika a grafika a grafika. Szánalmas. A lényeg, hogy lehet tolni pc-n. Ennyi. Kiváncsi vagyok hányan küldenek el a pi..ába ezért az irományért.
12.
12.
naval
Carbon! nem hiszem hanem tudom:)))
11.
11.
itelomester
gyerkőcök! próbáljátok ki a 'szar'xbox verziót HD TV-n (107 cm), 5.1 hanggal, s utána lehet rinyálni, hogy mennyivel élvezetesebb a pc-s verzió......
10.
10.
fojesz
Senki nem mondta, hogy mennyivel szebb. De szebb. Te magad is mondtad. Leülhetsz, elégtelen.
9.
9.
fojesz
Ez annyira nevetséges srácok, hogy eddig míg X-exkluzív volt a cucc, addig mindenki nyomta a saját szövegét, hogy ez mennyivel szebb játék, mint bármely más játék PC-n és ezért muszáj X-et venni, a játékmenet meg le van szarva, most pedig mikor kijön egy ténylegesen szebb változat számítógépre, hirtelen mindenki tojik a grafikára, itt úgyis a játékmenet a lényeg. Óvoda... Annyira nevetséges ez az állandó háború...
8.
8.
Ca$h
Respawn után kb. olyan 5 mp-ig sérthetetlen vagy, úgyhogy erről ennyit. Az LP a legjobb online játék amivel valaha játszottam, de valóban nem könnyű érvényesülni benne. Viszont ha sokat játszik vele az ember, akkor a legjobb a legjobbak között is. Nem véletlenül jelent meg rá már a második mappack is. Én jelenleg 47. szintű vagyok és egy PC barátommal szoktuk felváltva nyomni. Neki is nagyon tetszik, lehet hogy ezért fog majd venni ő is egy boxot... ;)
7.
7.
Auron
Nekem megvan Box360-on. Csalódás volt számomra játék. Roppant monoton. Szépsége pedig egy idő után szintén monoton és úgyérzem nem igazán változatos. Idegesítő kamera és sorolhatnám. Livon pedig aztsem tudtam mi a tököm van. Igaz nem is játszottam csak 1 órát vele max. A repawn helyek egész jól becélozhatók amikor feléledsz már ki is nyírtak. Ettöl komolyabbat vártam. 1 próbát megér.
6.
6.
Carbon
10: Te nagyon okosnak hiszed magad. Természetesen azt érdekli a PCs változat akinek nincs boxa. Mondjuk ezek közé tartozom én. A külömbségek mondjuk tényleg nem annyira nagyok, de nem is azért adják ki PCre.
5.
5.
naval
kit érdekel a pc-s változat,ha már boxon végigtoltam
4.
4.
Shagy
nem azé nem akarok belepofázni de egy 1500 dolláros gépért kapsz néhány pixelt fo de jó:D én még a sima xboxomon is élvezem a játékot és az nme a grafika miatt van sztem.Aki jáccani akar vegyen konzolt a többire meg ott a számítógép.
3.
3.
Ca$h
Nemtom, nekem a X360-as képek jobban tetszenek, sokat dobott a játék hangulatán az, hogy nem volt olyan tű éles, mit amilyenek a PC-s stuffok szoktak lenni...
2.
2.
Daks
néhány kép közülük volt már kint GK-n pár napja, sorry az ismetlesert. aki latta azt, csak az ujakat nezze most :D
1.
1.
Mast3rmind
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...