Everspace 2 - sok újdonságot ígér a roadmap

  • Írta: szlav
  • 2021. február 22.
  • Letöltés
Link másolása
Az Everspace 2 korai változata már most is játszható, de rengeteg újdonságra számíthatunk még a hivatalos premier előtt. A Rockfish Games most felvázolta a játék idei ütemtervét.

Májkül kollégánk előzetes bemutatóját olvasva nehéz nem lázba jönni az Everspace 2-től. A szokatlan roguelike-ból szerepjátékos elemekkel megfűszerezett árkád-űrlövöldévé avanzsált második rész már most elképesztően erős lábakon áll, a végleges verzió pedig még elég messze van.

A projektet babusgató Rockfish Games a premier előtt rengeteg tartalommal, köztük új hajókkal és világokkal, sztoriküldetésekkel, ellenfelekkel és különféle rendszerfrissítésekkel szeretné kibővíteni a játékot, a 2021-es roadmap alapján pedig az is kiderül, hogy várhatóan milyen tempóban érkeznek majd ezek az újdonságok.

Az első ilyen nagyobb frissítésre nem is kell már sokat várnunk. Áprilisban egy rakás új küldetést kapunk kapunk, amelyeket akár az új fürge vadásszal vagy nehéz vadászbombázóval is teljesíthetünk majd. A későbbi, nyáron és ősszel érkező patchekkel fokozatosan emelkedik majd a maximális szintsapka, így mindig lesz majd tennivalónk, miközben éppen az új járgányokat próbálgatjuk az eddig ismeretlen szektorokban.

Az Everspace 2 korai változata jelenleg PC-n játszható, de a végleges verzió befut majd Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...