Csúszik egy kicsit a Loki-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2021. február 25.
  • Cooltúra
A Marvel újabb élőszereplős Disney Plus-sorozata kapott napra pontos rajtdátumot: a Loki csak a Black Widow-film jelenleg tervezett premierjét követően, júniusban landolhat a streamingszolgáltatás kínálatában.

A Loki - aminek időközben már a második évadát is berendelték - az Avengers: Endgame eseményei után játszódik, méghozzá azon az idővonalon, amikor a bajkeverő isten meglovasítja a Tesseractot a Bosszúállók 2012-es kitérője során. Az első kedvcsinálók alapján változatos világokba látogathatunk majd el az antihős társaságában, és nagy szerep jut a sztoriban a helyi "időrendőrségnek", a Time Variance Authoritynak is.

Noha a tavalyi Disney Investor Dayen még májusi premiert ígértek hozzá, a mostani bejelentés szerint végül június 11-én veszi kezdetét a Disney Plus-sorozat. Hogy pontosan mi a csúszás oka, azt nem tudjuk, de talán arról van szó, hogy a Marvel még véletlenül sem szeretné egy hónapban útnak indítani a jelen állás szerint május 7-re belőtt Black Widow-filmmel - az már más kérdés, hogy a mozi premierjét még mindig övezi némi bizonytalanság.

Akárhogy is, a Marvel-rajongók így is el lesznek látva sorozattal az évben: jövő héten ér véget a WandaVision, március 19-én indul a The Falcon and the Winter Soldier, és még idén befut a Hawkeye és a Ms. Marvel is. A Disney Plus hazai rajtjáról eközben továbbra sincs hivatalos információnk, de a jelek szerint még idén elérhető lesz nálunk is a szolgáltatás valamilyen formában.

3.
Nate Hope
#1: Engem a The Falcon and the Winter Soldier jobban vonz, remélem sikerül hozni a második Kapi-film hangulatát és színvonalát.
1.
IceButcher_HUN
Az összes Már el sorozat közül ebben bízom a legjobban :) Loki a legjobb és kész :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...