Evil Inside - pszichohorror egy tini szemén keresztül

  • Írta: gorien
  • 2021. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A P.T. továbbra is érezteti hatását az indie horrorjátékok világában, az Evil Inside szintén azon alkotások közé tartozik, ami le sem tagadhatná az eredetét. A játék fejlesztői egy traumáktól szenvedő tinit tettek meg főszereplőnek.

Az elmúlt években egyre-másra bújtak elő a P.T. szoknyája alól a független fejlesztésű horrorjátékok. Némelyik jobban sikerült, némelyik nem jutott tovább annál, hogy egyszerű (esetenként ócska) utánzat legyen. A JanduSoft az Evil Inside című játékával próbál szerencsét a zsánerben, azaz hosszú folyosókra, paranormális jelenségekre és jump scare-ekre biztosan számíthatunk.

A fejlesztők egy traumatizált tinédzser cipőjébe helyezik a játékost, akinek a kistestvérére kell vigyázni, miközben a saját démonaival is küzd. Az édesanyjukat ugyanis megölték, ezért pedig az apjukat tartóztatták le, de Mark érzi, hogy valami nem kerek a sztoriban. Ám amikor egy szellemtábla segítségével megpróbál válaszokat szerezni, a dolgok nemvárt fordulatot vesznek – mármint abszolút várható fordulatot, mégiscsak egy pszichológiai horrorjátékról beszélünk.

Az Evil Inside március 25-én jelenik meg PC-n, Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és 5-ön, valamint Xbox One-on és Series X/S-en. A prológusa demóként kipróbálható a Steamen.

3.
3.
Őrnagy
Szellemtábla? Az meg mi a tosz?
2.
2.
ABorealis27
Remek névválasztás, hátha egy laikus összekeveri a Evil Withinnel. De legalább biztos horrort kap a pénzéért :).
1.
1.
Nate Hope
Annyi horrorjáték készült már a P.T. alapján, hogy lassan Dunát lehetne rekeszteni belőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...