Brit toplista: Miles Morales nagy visszatérése

 • Írta: szlav
 • 2021. március 16.
 • Toplista
Az elmúlt héten újabb PlayStation 5-készletek érkeztek az Egyesült Királyságba, ez pedig csak egy dolgot jelenthet: a platform legnépszerűbb játéka, a Spider-Man: Miles Morales ismét az élre tört.

Némileg megkésve érkezett ezúttal a GfK legfrissebb eladási toplistája, amely alaposan fellendült, hála a szigetországba érkező új konzolkészleteknek. A Spider-Man: Miles Morales legutóbb a premierje környékén, azaz tavaly novemberben vezette a listát, és habár a játékot PS4-en is lehet játszani, világos, hogy sok játékos mostanáig a PlayStation 5-ös verzióra várt - még akkor is Miles lenne a koronás, ha a PS4-es eladásokat levonnánk a heti összesítésből.

A frissen érkezett konzolok (amelyeket egyébként ismét pillanatok alatt elkapkodtak) egyébként nem csap New York hálószövőjének tettek jót. Ötvenkét százalékkal nőttek az Immortals: Fenyx Rising eladásai is, a Mortal Kombat 11 Ultimate pedig 203 százalékos löketet kapott az előző hét óta. Az említett címek azonban mégsem kerültek fel a top 10-be, hiszen a Nintendo Switch exkluzívjai a briteknél örökzöldnek bizonyulnak - az Animal Crossing: New Horizons például már lassan egy teljes éve kirobbanthatatlan a lista élmezőnyéből.

 1. Spider-Man: Miles Morales
 2. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
 3. Animal Crossing: New Horizons
 4. Mario Kart 8 Deluxe
 5. Minecraft (Switch)
 6. Call of Duty: Black Ops - Cold War
 7. Grand Theft Auto V
 8. Assassin's Creed: Valhalla
 9. Super Mario 3D All-Stars
 10. Ring Fit Adventure
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...