Resident Evil: Village - előadásra készül a Capcom

  • Írta: szlav
  • 2021. április 8.
  • Teaser
Link másolása
Rohamosan közeledik a Resident Evil: Village és a Re:Verse, így a Capcom korábbi ígéreteinek megfelelően jövő héten újabb Resident Evil Showcase-adásra számíthatunk. A műsorhoz még egy rövidke teasert is kaptunk.

Korábban már volt róla hír, most viszont konkrét dátumot kapott a következő Resident Evil Showcase. A Capcom online előadására egy hét múlva, azaz április 15-én kerül sor, a műsor első számú topikja pedig nyilvánvaló okokból a Resident Evil: Village lesz. A mellékelt teaser szerint egy vadiúj trailerre és friss gameplay-felvételekre számíthatunk, no meg néhány egyéb meglepetésre, melyekről egyelőre nem árultak el többet.

Mindeközben elindult a Resident Evil: Re:Verse nyílt bétája is, így az érdeklődők a mai naptól egészen vasárnapig próbálgathatják a Village mellett érkező online lövöldét. Ami pedig a jövőheti adás többi részét illeti: a Resident Evil-franchise idén lett 25 éves, így nem kizárt, hogy ezzel, illetve a széria jövőjével kapcsolatban is ejtenek majd pár szót a japánok.

1.
1.
Ps fanboy
Meg ugye ígérték, hogy a demó a megjelenés közeledtével konzolokon is tiszteletét teszi, gondolom az előadást követően felkerül majd ezekre is. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...