Next-gen frissítést kapott a Zombie Army 4

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Rebellion igyekszik felpörgetni a Zombie Army 4: Dead War körül az érdeklődést, hiszen amellett, hogy ebben a hónapban az Xbox Game Pass, valamint a PS Plus kínálatába is bekerült a játék, az új konzolokon mostantól még jobban fut a shooter.

Az április mind a Sony, mind a Microsoft konzolján a zombiirtásról fog szólni, hiszen a PS Plus-előfizetéssel már két napja elérhető, illetve a minap kerül be az Xbox Game Pass játékai közé is a Zombie Army 4: Dead War. A készítők pedig nemrég az új generációs konzolok erejéhez igazították a lövöldét.

Az update után a játék PlayStation 5-ön 4K-s felbontást és 60 fps-t kínál, míg Xbox Series S-en 1080p felbontást és 60 fps-t kapunk. Xbox Series X-en még több grafikai opció közül választhatunk, itt ugyanis a 4K/60 fps és a 1080p/120 fps értékek közül állíthatjuk be a nekünk szimpatikusat. A felgyorsult töltési idő természetesen az összes konzolon érzékelhető lesz majd.

Ezek mellett a fejlesztők orvosoltak még egy rakás bugot, kijavították a Death Canal küldetést, bekerült pár új zene is a játékba, valamint a PC-s verzióban immáron mehet a cross-play a steames, Epic Games Store-os, illetve a Windows 10-es kiadások között.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...