Borderlands 3 - mozgás közben a Director's Cut

  • Írta: Baloo
  • 2021. április 8.
  • Videó
Link másolása
A minap élesedett a legújabb expanzió a Borderlands 3-hoz. A Director's Cut - a becsapós neve ellenére - a looter-shooter szezonbérletének második felét takarja, ami rengeteg új küldetéssel és egyéb extra tartalommal bővíti az alapjátékot.

Kisebb csúszás után végre megjelent a Borderlands 3 legújabb frissítése, a Director's Cut, aminek a tartalma már eddig is ismeretes volt, most azonban végre mozgás közben is szemügyre vehetjük az újdonságokat:

A bővítés egyik legnagyobb újdonsága, hogy Pandorán egy új raid boss várja a vállalkozó kedvű Vault Huntereket, illetve bekerült egy új küldetéssorozat is, a Murder Mystery, amiben - bármilyen meglepő - egy rejtélyes gyilkosságsorozatot kell felgöngyölítenünk.

Ezek mellett még kapunk egy rakás kihívást, napi és heti küldetéseket, valamint feloldható Vault Cardokat is. Két fegyverropogás között pedig eddig soha nem látott concept artokba és egyéb olyan kulisszák mögötti anyagokba is belekukkanthatunk, amik például a vágóasztalon végezték a fejlesztés korai szakaszában.

1.
1.
Eddie97
Kihagytatok egy érdekességet így a BL3 Director’s cut kapcsán. PEGI-n meg van jelolve a Nintendo Switch is mint platform. Lehet hogy kapunk egy portot Switchre,bar elegge meglepodnek,lehet hogy csak hiba volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...