E3 2007: Megvan a kiállítók végleges listája

  • Írta: Daks
  • 2007. április 24.
  • Rendezvény
Link másolása
Ma reggel megérkezett az E3 Media & Business Summit névre átkeresztelt E3 expon részt vevő játékkiadók végleges listája. Elég soványka...
Ma reggel megérkezett az E3 Media & Business Summit névre átkeresztelt E3 expon részt vevő játékkiadók végleges listája. Elég soványka...

A kiállítás idén kisebb területen jelentkezik, sőt már csak a fejlesztők és a sajtó munkatársai kaphatnak bebocsátást az arénába. A mind méretekben, mind költségvetésben erősen lecsökkent, egyesek szerint már a végnapjait élő expo július 11-e és 13-a között várja látogatóit - már ha lehet ilyet mondani egy zártkörű rendezvényre.

Na de ne szomorkodjunk, most megérkezett a lista, mi pedig ígérjük, hogy idén nyáron is kövér beszámolóval jelentkezünk a (megújult) E3-ról.

2007-es kiállítók: 1C Company, Activision, Akella, Atari, Atlus, Bethesda, Capcom, Codemasters, Crave Entertainmentbr Disney Interactive Studios, Eidos, Electronic Arts, Konami, LucasArts, Majesco, Microsoft, Midway, Namco Bandai Games, NCsoft, Nintendo, Sega, Sony Computer Entertainment, Sony Online Entertainment, Square Enix, Take-Two Interactive, THQ, Ubisoft, Vivendi Games, Warner Bros. Interactive Entertainment.

5.
5.
katy
itt semmit nem lehet letölteni:S
4.
4.
fojesz
Dehonnem. Az a múltkori "dead old man" sem volt semmi. :)
3.
3.
Daks
azért ekkorát nem hibáztam :D Az "irány az összesen..." ből maradt le az Y :D:D
2.
2.
SanAndriska
XD Mindenki hibázhat XD De attól még LOL
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...