Samsung SGH i-400 Symbian rendszerrel

  • Írta: Daks
  • 2007. április 25.
  • Hír
Link másolása
A Samsung az S60 konferencián mutatta be legújabb, Symbian rendszerű okostelefonját, az SGH-i400-at. A masina a munkájukban elhivatott fiatalokat célozza meg.
A Samsung az S60 konferencián mutatta be legújabb, Symbian rendszerű okostelefonját, az SGH-i400-at. A masina a munkájukban elhivatott fiatalokat célozza meg.

Az i400 főképp azoknak a felhasználóknak készült, akik a lehető legfeljettebb szolgáltatásokat szeretnék használni egy elegáns, vékony és stílusos mobilkészülékben. Az új i400 okostelefon a Symbian operációs rendszerre és az S60-ra épül, amely széles körű nyelvi támogatást, letöltő alkalmazásokat és multitasking feladatvégrehajtást jelent. A Symbian S60-al a Samsung i400 lehetővé teszi, hogy ugyanolyan egyszerűen telepítsünk programokat a készülékre, mintha csak otthoni PC-nkre tennénk. Az elegáns kicsúsztatható készülék teljes értékű böngészőt tartalmaz és támogatja a Bluetooth kapcsolatot, amely főleg az aktív üzleti felhasználóknak kedvező.

A multimédiás lehetőségek kiterjesztése érdekében az i400 2 megapixeles kamerát, zenei vezérlőbillentyűket és sztereo duál hangszórókat kapott. Mi több, az i400 2,3 colos széles kijelzője a lehető legkényelmesebb akár üzleti, akár multimédiás alkalmazások számára.

S. P. Yoon, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának alelnöke elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy ismét Symbian készüléket mutathatunk be fogyasztóinknak. A legújabb i400 okostelefonunk az i520 méltó örököse. Úgy véljük, kifinomult mobilmegoldásokat kínálunk vásárlóinknak, amikor készülékünket a Symbian S60-ra alapoztuk. A Samsung elkötelezett, hogy a lehető legújabb technológiai megoldásokat nyújtsa a fogyasztóknak világszerte, és ennek szellemében kívánjuk bemutatni további új modelljeinket is.”

Az i400 2007. júliusában debütál Oroszországban, és rövid időn belül a többi Európai ország piacán is megjelenik. Pontos hazai bevezetése egyelőre nem ismert.

Specifikációk  

Szabvány: GPRS/EDGE Tri-Band (900/1800/1900)
Kamera: 2 megapixel
Megjelenítő: 2.3” QVGA  TFT (262K szín)
Kapcsolat: Bluetooth 2.0 (A2DP), USB 2.0
Internet: Teljes értékű böngésző / Web2.0
Multimédia: Zenei vezérlőbillentyűk / Dual hangszóró
Memória: microSD (-4GB)
Méret: 101x50x15,8 mm
Súly: 92g
2.
2.
fojesz
Kell néha egy kis komolyság is. :) Alapvetően persze ez a HWSW reszortja, de azért érdekelhet ez néhányakat.
1.
1.
Hogy jön egy telefon a "játékvilághoz"? Nem vágom. :|
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...