Brit toplista: továbbra is a Mario Golf van a csúcson

  • Írta: gorien
  • 2021. július 5.
  • Toplista
Link másolása
Egy héttel ezelőtt Mario az élre golfozta magát a brit dobozos játékeladások listáján, és ott is maradt. Viszonylag csöndes hetet tudhatunk magunk mögött az értékesítések terén, a switches alkotások dominanciája töretlen.

Az elmúlt héten nem vívtak vérre menő harcokat a brit toplista helyezéseiért a dobozos játékok: a Nintendo Switchre megjelent alkotások egyeduralkodása továbbra is számottevő, az első helyet pedig az előző toplistán is aranyérmező Mario Golf: Super Rush érdemelte ki ismét. A második helyen változatlanul a FIFA 21-et találjuk.

Általánosságban az első tíz legtöbb tagja a múltkori összesítéshez képest csökkenő eladásokat tud csak felmutatni. Egy 54 százalékos keresletcsökkenés után a Ratchet & Clank: Rift Apart a hatodik helyig esett vissza, az Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game a tizenharmadikig, míg a Scarlet Nexus meg sem állt a huszonhetedik helyig.

A top 10-ben a Grand Theft Auto V és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild büszkélkedhet növekvő érdeklődéssel. Utóbbi már harmadik hete tör előre, és végre elérte a tizedik helyet – ebben bizonyára nem kis szerepet játszik, hogy az E3-on ismét felbukkant a folytatás. A teljes listán egyetlen újonc van: a Dungeons & Dragons: Dark Alliance a 23. helyen, amelynél az eladott példányok 54 százaléka PlayStation 5-ön talált gazdára.

  1. Mario Golf: Super Rush
  2. FIFA 21
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Animal Crossing: New Horizons
  5. Minecraft (Switch)
  6. Ratchet & Clank: Rift Apart
  7. Grand Theft Auto V
  8. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  9. Resident Evil: Village
  10. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...