Transformers: War for Cybertron - trailer a fináléhoz

  • Írta: fojesz
  • 2021. július 7.
  • Cooltúra
Link másolása
Július végén megkapja a harmadik és egyben utolsó felvonását a Netflix-féle Transformers: War for Cybertron Trilogy, amely a Kingdom alcímet kapta, és a Beast Wars történetszálat is beledolgozza az animációs sorozatba.

Megérkezett a Transformers: War for Cybertron - Kingdom teljes előzetese: a Netflix animációs sorozatának harmadik és egyben utolsó felvonása július 29-én debütál majd a szolgáltató kínálatában, és a korábbi évadokhoz hasonlóan hat epizódot fog felvonultatni.

Ahogy azt már korábban is teaselték a készítők, a Kingdom - az új mozifilmhez hasonlóan - a Beast Wars történetszálból is sokat merít majd, az Autobotoknak a Maximalokkal, az Álcáknak pedig a Predaconokkal kell összefogniuk az AllSparkért vívott harcban.

A Transformers: War for Cybertron Trilogy első évada, a Siege tavaly júliusban, a folytatás, az Earthrise pedig decemberben debütált. 

1.
1.
hedzsooo
Ez egesz korrekt, tisztesseges 1 animacios trilogia lett a Transformers vilagahoz, eddig reszek legalabbis jok voltak, hoztak az elvart szintet szerintem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...