Rainbow Six: Siege - visszatér a Favela

  • Írta: Baloo
  • 2021. július 11.
  • Letöltés
Link másolása
A tesztszervereken már kipróbálható, hamarosan azonban nem csak visszatér, de még a Ranked-meccseken is játszható lesz a Rainbow Six: Siege egyik leggyűlöltebb pályájának, a Favelának az újradolgozott kiadása.

A Ubisoft a közösségi visszajelzések alapján már több Rainbow Six: Siege-térképet is átalakított az elmúlt években - néha akár egészen az alapoktól újrakezdve. Nemrég pontosan ez történt a taktikai FPS egyik legtöbb utálatot begyűjtött pályájával is, a Favelával, aminek az újraszabott verzióját a tesztszervereken bárki kipróbálhatja.

A francia stúdió legutóbbi Twitter-bejegyzéséből emellett az is kiderült, hogy a Quick Playre tervezett újrázás olyan jól sikerült, hogy a csapat magabiztosan berakja majd a Ranked-meccsekre is a Y6S2.2.-es frissítés kíséretében

És ha már szóba került a Rainbow Six-franchise, akkor érdemes megemlíteni, hogy a Ubisoft egy rövid teaser trailer keretei között azt is megvillantotta, hogy Lion szintén csatlakozik majd a Rainbow Six: Extraction operátoraihoz:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...