Három játék jár ezúttal a PlayStation Now-hoz

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 2.
  • Akció
Link másolása
A nyár utolsó hónapjában sem maradnak új játékok nélkül a PlayStation Now előfizetői. Holnaptól három játékhoz férhetünk majd hozzá, hogy android szabadságharcossá, cybernindzsává vagy komikus szörnyek hősévé váljunk.

Habár az előző hónap játékmennyiségét nem sikerül utánozni, de így is minőségi játékokból válogathatunk majd augusztusban, ha van PlayStation Now-előfizetésünk. Holnaptól három játékhoz férhetünk hozzá, amelyek közül egyedül a Nier: Automata van időhöz kötve, azt november 1-ig van lehetőségünk nyúzni.

Ha 2B és 9S kalandjai annyira nem vonzanak minket, egy másfajta sci-fi világba is ellátogathatunk a Ghostrunnerrel, ahol parkour-készségeinket és precizitásunkat is be kell vetnünk, hogy átvágjuk magunkat a futurisztikus metropoliszon. Az Undertale ugyan nem sci-fi, de nem ok nélkül gyűjtött kisebb kultuszt maga köré: azon túl, hogy főhajtás a klasszikus szerepjátékok előtt, okosan forgat ki mindent a zsánerrel kapcsolatban, és ezt emlékezetes karakterrel teszi.

12.
12.
Hoki György
#11: Az UK szépen megy, cenzúrát se leltem, de nekem se engedte volna másodjára megvenni a kártyával - de csak PCről, a PS4-en át engedte feltölteni a walletet annyival, amennyi egy évi tagsághoz kellett.
11.
11.
Ooorky
#8: Nekem osztrák account-om volt, de nem tudtam se kártyával, se paypal-lal fizetni, végül amazonon vettem feltöltőkártyát.
De osztrák/német account-ot senkinek se ajánlom, Wolfenstein-ekből pl. cenzúrázott verzió volt, ami a kisebbik baj lett volna, de csak német nyelv volt benne...

Olasz elvileg jó.
10.
10.
Zuzmo
#6: Nem hiszem, hogy 4k-ban fognak menni bármikor is a PS3 játékok. Hmm. Legfeljebb, ha valami a.i. kipótolja a felbontást, mint a dlss-nél.
9.
9.
Zuzmo
#8: Szerintem valami tükörfordítva lett, vagy csak magyartalanul sikerült. A lényeg, hogy most már ez a három játék is(!) bekerült a PS Now katalógusába.
8.
8.
Hoki György
#7: Nem keverte. PS4re lehet tölteni a játékokat a Nowból (és ameddig a gépeden van, tolhatod is, mintha a tied lenne), és működik is Magyarországról. Kb 10 perce zártam be (Infamous 1-et toltam) ahogy egy korábbi PS Now poszthoz már írtam, meg lehet csinálni itthon is, és szó szerint semmi nem kell hozzá egy UK accounton, meg egy basic bankkártyán kívül.
7.
7.
t.roli
Én megkockáztatom, hogy a szerző összekeverte a PS Now-ot a PS+-szal, mert itt se nem zsebelhetjük be a dolgokat, de még csak nem is működik Magyarországról.
6.
6.
kryszisz
#5: Igen-igen, így értettem, hogy gondolom a PS3 címek (amik közül amúgy érdekelne jópár) gondolom még annyival mentek.
5.
5.
Ooorky
#4: Elvileg május óta már 1080p a stream, csak akkor 720p ha a játék eleve abban futott konzolos is.
4.
4.
kryszisz
#2: Nekem most is van (UK accom van mivel kint vettem a gépet), de őszintén szólva rá sem néztem még soha, hiába az egy hónapos trial. A PS4 felhozatal zöme megvan, a stream minősége meg úgy hallottam elég szar (na meg a 720p alapból nem nézne ki jól a 4K-s TV-n szerintem), úgyhogy inkább nem próbáltam be.
3.
3.
crytek
#2: Ha a Sony-n múlik? Soha...

Nier és a Ghostrunner jóféle akkor hamarosan humble choiceba is be fognak kerülni, királyság várom őket
2.
2.
GemForge
Én mindig csak azt kérdezem, hogy kis hazánkban mikor lesz ilyen?
1.
1.
Zuzmo
Én azt hittem, hogy több száz játék jár...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...