Assassin's Creed: Valhalla - traileren az új DLC

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 13.
  • Videó
Az ígéreteknek megfelelően már áthajózhatunk Franciaországba az Assassin's Creed: Valhallában, ugyanis tegnap megérkezett a vikinges kaland legújabb DLC-je, a The Siege of Paris. Erről kaptunk most egy friss előzetest.

A Ubisoft már az előző hónap végén megszellőztette, hogy augusztusban érkezik az Assassin's Creed: Valhalla következő nagyobb kiegészítője, a The Siege of Paris, amiben ezúttal Franciaországba utazhatunk, és átélhetjük Párizs ostromát. A viking történelem egyik legmeghatározóbb ütközetét feldolgozó DLC pedig tegnap be is futott, ami mellé egy hangulatos trailert is csomagoltak a franciák:

A The Siege of Paris expanzió elérhető a Season Pass részeként, de külön is megvásárolható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, illetve elérhető a Stadián és az Amazon Lunán is. Jó hír, hogy a Ubisoft 2022-ben sem hagyja magára az Assassin's Creed: Valhallát, és a pletykák szerint hamarosan egy régi ismerőssel is összefut majd Eivor.

1.
NemecsekErno
A traileren nagyon jónak néz ki, aztán megveszed és rájössz ,hogy ezek mind csak a beetető animácók, mert a játék továbbra is az agyatlan, ismétlődő farmolásról szól, amiben ugyazt csinálod újra és újra, csak egyre magasabb szinteken.

Közben meg jönnek ezek az izgalmas átvezető animációk persze.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...